Det sista från mig

Detta är nog det sista ni hör från mig detta år.
Sitter här och är inte ens i närheten av färdig än, har inte duschat, inte klätt mig och absolut inget annat. Mår fortfarnade dåligt men eftersom att jag inte spytt något alls eller liknande så är det nog antagligen inte magsjuka. Men då är ju frågan vad fan detta kan vara. Jag har suttit och knaprat kryddpeppar nu hela dagen och illamåendet går bara upp och ner.. Skulle nästan vara skönt att spy i vissa lägen!
Men jaa, ska försöka komma i duschen nu så jag och Anna kan fara och handla maten till ikväll.
alla därute får önska som nyårsönskning att jag INTE är magsjuk för det skulle ju vara mindre trevligt!
ajaa, ikväll blire lilla gänget hos Anna. kommer nog bli trevligt, synd bara att Jens inte kommer =(

Gott nytt åt <3

Tjohoo i lådan

Inte alls sovit gott inatt, vaknade inatt av att jag mådde skitdåligt så då var jag upp en sväng, sen somnade jag igen och blev väckt av pappa kl 10. Hur faN ska jag orka vara uppe ikväll mån tro?
Mår förtfarande dåligt så jag har sattsat och käkat lite kryddpeppar, det brukar ta bort illamåeende!
Håll tummarna!

Nostalgisk afton

Kan man lugnt säga. Jag har suttit och lyssnat på gamla barnprograms intron (jaa jag är en tönt ^^)
Men gammla klassiker som Bumbibjörnarna, trasdockorna och Darkwing duck, goooa favoriter!!
Sen så hips vips på ungefär en minut bestämmdes att jag och Jecka skulle gå på bio, vi var sugna så vi bokade, och skynda iväg till stan eftersom att vi hade 15 minuter på oss innan biljetterna skulle vara uthämtade, aja vi hann iallafall och vi såg på Yes man med Jim Carrey.. faktiskt helt okey :)
Fick sig några goda skratt där, ändå rätt tänkvärd film på nått sätt.  Om man är possetiv så kommer det något gott ur det, även om det till en början verkar som att det bara kommer dåliga saker ur det! smart där!
Aja, Jecka var hungrig efteråt så vi for en sväng på sunes =)
Det är väl ungefär det som hänt ikväll, hade tänkt tvätta lite när jag insåg att vi har slut tvättmedel, suuuuuck......
aja, får fixa nått för jag är i behov av rena underkläder =D

~

Godmorgon Världen, sovit gott?
Det har iallafall jag gjort, gott och länge, vaknade vid halv 1. Så ungefär en timma sen och jag har inte än orkat klä mig, måst väl göra det snart! Sen är jag hungrig som ett psyk så något måste väl ätas inom sinom tid också! x)
Imorgon ä sista dagen på detta år, och det är helt sjukt hur fort ett år kan gå, Känns som nyss vi firade in år 2008 och sen ba PLOPP är vi pågång att fira ännu ett nytt år. Om det fortsätter såhär kommer jag bli pensionär fortare än kvickt!
Morgondagen ska firas inne i stan hos ingen mindre än förra årets värdinna Anna wikstroom! Detta är med en lite mindre skara än förra året men det kommer säkert bli trevligt ändå =)
God mat, säkert nå spelande och sen raketer.. myyyyyyys =)
Ska för en gångs skull försöka att vara duktig och ta mycket bilder, det var längesedan jag gjorde det nu!

Old friend

uschh så fint det blev efter städningen i Antons lägenhet igår, jag är riktigt nööjd ^^
Åkte hem idag eftersom att jag skulle umgås med Arvid innan han åker hem, han åker ju imorgon så jag han iallafall umgås med han nu på dagen :)
Trevligt att få lite uppdaterat vad som hänt dethär halvåret!
Vi gick på stan, fikade och såg på idolDanny xD
Köpte mig en vinterjacka idag, vet inte riktigt vad jag tycker om den men var i stort behov av en ny,, suck, den är grå x)


Helloo

Nu var det varkligen längesedan jag skrev något, har umgåtts med Anton nu sen förra veckan så då blir det inte så mycket skriva.
På julafton var vi hos farmor och firade, det var väl trevligt. God mat och fina klappar, nu väntar jag bara på den som jag ska få på nyårsafton av Anton *läängtar*
Sen från juldagen har jag varit h'r i skellefteå hos Anton, åker hem imorgon eftersom att jag ska hinna träffa Arvid innan han åker tillbaka till Lund!
Anton ligger fortfarande och sover, ska snart gå och väcka han för klockan är ju fan halv 2 =)
aja han kommer inte bli glad eftersom att på dagens program står det städning och ommöblering av lägenheten ^^
tiihi onda jag!

Puss hej =)

Lalalalaa

Sitter i Skeå hos Anton och väntar på att han ska bli klar i duschen!
Sen skulle vi dra på Willys och handla eller nå liknande ^^
Skönt att jullovet äntligen har börjat, man kan sova länge på morgonen utan dåligt samvete och sen så närmar sig julafton med stormsteg nu! =)

Julavsluning

Äntligen julavslutning på skolan. Väldigt skönt och vi fick en jättebra avslutningsshow ^^
Nu efteråt har jag och Anna umgåtts med Thom och Elina, vi har gått omkring på stan, käkat och varit på alla skumma affärer som Dollarstore etc
HAHAH TOMTEN PÅ DOLLARSTORE <33
Typ årets asgarv!!
Nu har vi varit och släppt av Thom och Elina i stan igen och jag sitter här framför datorn hos Anna eftersom att hon slår in mina julklappar i rummet brevid!
Ikväll ska Anna och Diana komma till mig och vi ska dela ut julklapparna och mysa framför en film eller så antar jag! =)
Imorrn fyller mor år så jag ska säkert baka en tårta sent ikväll eller liknande, Anton kommer typ imorrn också (<3) *läängta*

Aja tjingeling

Working late

Jaani nu är jag tillbaka på leoparden och jobbar, eller det mesta av jobbet börjar vara klart nu, om 10 minuter så är jag egentligen färdig med det som ska göras under kvällstid!
Sen så är jag ju färdig med praktiken nu, det känns fruktansvärt bra, nu är det ett stundande jullov som väntar, yummii!
Jag har även hunnit avsluta min julklapps shopping idag så nu kan jag äntligen slappna av <3
Sitter med en cola och försöker slappna av... bläää för vissa dagar!

......

Uschh, vill inte mera!


Duktig Jenny!

Det är bäst att ge sig själv en liten klapp på axeln för ett mycket bra jobb, jag har städat hela rummet med allt vad det innebär. Skura damtorka etc etc så nu är det såå funt här. Sitter och väntar på Simpsons =)
Är överlycklig idag för en Julklapp som jag ska ge bort är så underbart fin, Hoppas du som ska få den blir nöjd, det skulle då jag bli =)
Har fått självrisken nu på bärgningen. 1200... det svider ju som fan i kassan kan jag tala om!
Jag får försöka lösa det,
nee nu börjar Simpsons!

Puss
MissU


Räkor <3

Underbart Goda är dom, om det fanns en gud tror jag att just räkor är guds gåva till människorna =D
Har just käkat lite räkmackor så nu är jag mätt och glaa i magen.
kommer ganska nyss hem från farbor doctor som säger att det inte är nått fel med mig, iallafall inte vad han kan hitta så nu sitter jag omplåstrad i armvecket efter en massa prover, det är fortfarande ett jag väntar svar på men mest troligt så kommer inte detta prov visa sig vara annorlunda på något sätt!
Aja, borde ta tag i lite städning innan pappa kommer hem för vi ska och hämta bilen då så då är den lagad och fin så då är det bara besikningen (IGEN) kvar.. få se om surgubben är nöjd nu då!

Utkast: Everyday takes ...

Everyday takes figuring out how to live
Sometimes it feels like a mistake
Sometimes it's a winner's parade

Delight and angers
I guess that's the way it's supposed to be

Please heal me, Why can't I sleep
Thought I was
unbreakable
But this is killing me

Söndagkväll

Jaasi, igår starx efter att jag stängt av och lagt mig för att sova så kom strömmen tillbaka, tjoohoo då hade jag bara väntat 4timmar eller så! Suck... dessa vintrar!
Just nu sitter jag och väntar med spänning på att få besked om jag kan visita Anton en stund under kvällen.. jag börjar ju inte förrens kl 12 imorrn så jag klarar mig nog =)
Aja vi får se villket besked han kommer med senare! Känner att det kommer bli en slapp vecka på praktiken eftersom jag kommer vara borta under tisdagen, fyy så underbart, hoppas jag får en läkartid typ sent så jag slipper komma på praktiken överhuvudtaget =D

Lördagkväll

Sitter här i ett korlsvart hus med två små ljuskällor, datorn och ett stearinljus!
Ingen tv, ingen på msn, nada!
Jag inser nu hur tråkigt folk måste ha haft det för 100 år sedan!
 Som ni kanske förstår så är jag en aningen låg och vill helst inte skriva speciellt mycket alls!
Man blir sånn när de enda människor man kan sociala med är mina syskon som för tillfället i brist på ström börjar bli totalt galna!
SUCK!...Önskar anton var här! =(

Simpsons

Jaani, det måste ju verkligen vara en av dom bästa serierna någonsin!
Iallafall om vi tittar på min FavoritSerie LIsta.. Fast jag har insett att jag ändå har ganska många favoritserier.
Typ Simpsons, 2½men,Family guy.. Haha okej det var bara 3 men det är ganska mycket med tanke på att jag inte har sett så mycket på tv förut =)
Har ännu en gång varit och handlat julklappar åt mig själv, idag blev det underkläder som enligt mig var gryyymt snygga! Har hunnit tvätta litegrann idag så jag har iallafall gjort nått nyttigt idag, ska väl försöka städa ihop litegrann eller nått sånt, mjaah.. ska iväg och hämta Jessica på TG!

ajaaaa,


Julklappar, till miiiig^^

Åkte en sväng till stan för att handla julklappar, då i syfte att handla till andra. Men jag kan ärligt säga att jag handlade och fixade mest åt mig sjäv =)
Det blev att fixa nytt bankkort+Internettbank så nu är jag riktigt förberedd på livet xD
Sen blev det ett inköp av ett par nya skor som jag ska lära mig gå i + att jag köpte första sessongen av 2½men =)
Sen blev det ändå julklapp åt Mor och Bror så jag är iallafall på gång med julklappsköpen =)

4 Klara nu så mer än hälften med andra ord!
men då är det ju klart att jag har dom svåraste kvar, typiskt!

!!anton!



Mina nyyaa skoor x)





 


!!!STRESS!!!

OJAA!!!


Men vi går inte in djupare på det ämnet idag, utan vi går in på en egen upptäckt jag gjort och det är ett starkt ogillande av en viss sorts människor. Och det är dom som inte är tacksamma för något man gör över huvudtaget. Kom på detta när jag idag var tvungen att riktigt knipa ihop läpparna för att inte komma med någon spydig kommentar till just en sånn här typ av människa. Det driver mig verkligen till vansinne!
Trotts att jag har haft praktik idag så har jag tänk en massa på saker, allt mellan himmel och jord. Det är väldigt skönt ibland att få tänka av sig. Tänkt på planer för framtiden, kortsiktiga planer och allt möjligt skumt och djupt som jag brukar undvika att tänka på eftersom sådant bara stressar upp mig. =)
Sen har jag då mitt lilla stress moment som jag gått igenom idag men det måste hållas lite hemligt än så länge. Just för tillffället är väl planen att jag ska gå och byta dator, se 2½men och sen ska JennyEngman sova eftersom att det är en mycket tidig morgon som väntar. Jobbigt!


21.10

jaa sitter här en söndagskväll utan något egntligt att säga, ville bara visa alla att jag faktiskt lever!
Kom hem för några timmar sedan, släppte av Anton i byske!
Ska försöka träna på GH saken som han lärde mig, hejja på mig ;)
Praktik imorgon, det är väl egentligen allt! ^^

Dongeln <3

Äntligen har jag än en gång tillgång till Dongeln, är hemma hos Anton i skeå och har snott tillbaka den medans han är i duschen :D
sooooft <3
Var och hade filmmyskväll hos Anna igår, efter kanske en halvtimme på hemmakväll bestämmde vi oss tillslut att vi skulle se Björn Gustavsson filmen, den var kul men man har ju sett ganska mycket av det material som fanns på filmen.
Själv köpte jag Hancock, HAHA fick en mössa å¨köpet, yeeey xD

Idag gick vi på stan och käkade på sub, underbara underbara sub =)
Har även köpt en julklapp! Faan så skönt och helt perfekt =)
Nu kom han ut ur duschen så nu blir det sociala..

Pussheej

Dåliga nyheter

Men man får se så länge man lever säg!
jaja spinning och tjoffs idaaaog, men har inte så mycket nytt att berätta!
KRAAOM!


Huuhh

Nu har jag efter min fruktansvärt långa arbetsdag slutligen blivit klar med allt som skulle vara gjort till imorrn. Jag har gjort klart mitt arbete om Hare Krishna. Grymt jobbigt och inte alls speciellt intressant.
Nu är det sängen som väntar, möjligtvis en dusch före men ja, det återstår att se!

Gonatt =)

Ursäkta!

Har fått klagomål på att jag inte uppdaterat nu den senaste tiden och ja, en viss del kan jag väl skylla det på Anton.. Eller hur älskling?
Har haft fölr mig en hel den den senaste tiden, varit sjuk och umgåtts en del med Anton!
Men just nu är jag inne på min 25:e timma utan ledighet, praktik-jobb-praktik har jag haft på rad utan uppehåll nu och jag börjar vara ganska så tärd! Speciellt när det händer så mycket på praktiken just nu som jag är innblandad i så.. jaa.. tungt är det x)
Men nu ska ni inte ta detta om praktiken så att jag inte vill att det ska hända nått, tvårt om är riktigt intressant =)
Ne när jag kommer hem behöver jag göra klart en uppgift som ska redovisas imorrn, jag har inte ens börjat än så det känns ganska förjävligt eftersom att jag egentligen bara vill lägga mig ner och dö när jag kommer hem men neeejdå =P
Var meningen att jag skulle åka till Kwinnan och göra det men då¨blev hon sjuuuk... maah, inte kul det heller!
Nee nu ska jag snart tillbaka till praktiken,

Sooolong

RSS 2.0