Working hard

Hemma igen från jobbet, glömde kanske skriva att jag skulle jobba igår men... jobbar hela veckan.. Då var det sakt! Anton ligger och sover. Blev ombedd att väcka han vid 9 så tills dess får jag se till att underhålla mig själv.

Jag känner att det går lite segt att blogga nu på sommaren. Man har mycket annat för sig och sitter inte alls vid datorn i samma utsträckning som man gör på vintern! Ska försöka bättra mig med att uppdatera :)

Vi har egentligen inga planer idag, inte än iallafall. Så vi får se vad som dyker upp. Förhoppningsvis blire nå trevligt.  Eller kanske nå mindre trevligt eftersom att jag ser att Husvagnen är i ganska sp stort behov av att städas. bllah. Torsdag blir det bio! Vi ska se Ice age :D :D *Längtar*
Säg vad ni vill, ace age är kung ;)


Förlovade ½år idag
Älskar dig
<3


Gårdagen och Dagen

Igår så åkte vi ut till Stenskär. Ut i Piteå skärgård vill säga! Det var ju så fruktansvärt varmt ute så man hade ju kunnat tuppa av. Vi badade iallafall och myste på en liten stund innan hemfärden. Vi lallade iallafall på resten av dagen också! x)

Idag ska vi och leta jobb åt Anton, om han nu bara behagar att stiga upp.
jag håller tummarna och det hoppas jag att alla andra också gör! :)

Puss uppdaterar sen!

Muuuhaha! :)

Underbart att ha fått  sova så länge. Har typ sovit 12 timmar inatt! UNDERBART! :)
Anton sover fortfarande, *suck* pojkar, Älskar honom iaf! Ska typ väcka han snart!
Planer för dagen, well... finns inga ännu! Vädret är topp så det blir väl förhoppningsvis nått!


Sista Natten med gänget!

Igår kväll så var Jag,Anton,Jens,Diana och Joakim hemma hos Anna för att för en sista gång innan Annas USA resa umgås allihopa. Som på de gamla goda tiderna ni vet :)
Vi började med att äta grillade hamburgare! Väldigt gott eftersom vi alla var väldigt hungriga. Sen lekte vi min nya favoritlek där man ska gissa vem man är. Jag är väldigt dålig på det men tycker iallafall att det är skitskojjsit!
SEN mina vänner såg vi på House of the dead. Snälla ni se den, den är så fruktansvärt dålig så att man kan skratta sig igenom den! VEM FAN HAR GJORT EN SÅ DÅLIG FILM???
Sen blev det iallafall lite diverse kubbspel och småtjattrande hela natten. Var inte hemma förrens vid 4tiden och då var det bara hopp isäng (men först lite peta på jens och sjunga nationalsången så att han inte kunde sova;D;D)

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Snackat och spelat den ultimata pensionärssporten. Boul! x)
Jasii jasi! ^^



Can't you feel the Löööve?

Yeyy :D

Älskling är här! (eller i kåsböle som han själv sa)
Aja, ska snart och hämta de andra grabsen! ^^

:)

Tjo vänner, är nu hemma från jobbet efter en ganska sömnlös natt. Har varit varmt och jag har bara legat och vridit och vänt mig hela natten! Lite jobbigt men konstigt nog är jag inte allt fr trött ändå!

Det kan väl inte ha undgått någon att pop-legenden Michael Jacksson har dött inatt?
Har hela morgonen blivit informerad om detta på Nyhetsmorgon!


Åter till mitt liv, ikväll blir det filmkväll hos Anna. Denna gång kommer alla vara samlade!
TREVLIGT!! :)


Neeh..

..vad säger ni.. läggdax? ;)


första dagen på jobbet

Tjohoo.. Är på jobbet och allt kvälls jobb är nu färdigt! ^^
Känns skönt!

Vem har världens bästa jobb?
JENNY HAR VÄRLDENS BÄSTA JOBB!

Möhöhö... Ni är avis, jag vet! ;)

tihi puss ;)

Staden och Gamla minnen

Kommer precis hem efter att ha tillbringat dagen med Arvid, som jag sa tidigare en gammal vän som är på hemvisit. ^^ Vi fikade, shoppade och snackade om allt som hänt sedan sist. Tror det var i påskas jag träffade honom senast. Blir ju inte så ofta nu när han bor i Lund. Aja, köpte iallafall en tunika tjoffs från gina. Lite spec men gillar den ändå! Kommer säkert någon bild i framtiden!  ^^
Arvid den beatan (som han själv skulle ha sakt) köpte The Sims 3 rakt framför ögonen på mig! *Jenny är i djup sorg*! Usch.. måste köpa det jag med. VILL HAAAA <33

Så som sakt. Är hemma nu men ska snart iväg till jobbet. Ska ÄNTLIGEN få jobba! Känner att jag behöver tjäna lite chash. Dock skönt att ha helgen ledig. Ska ha filmkväll med vännerna, denna gång så kommer alla vara samlade! Det var länge sedan sist så det kommer bli skojj! <3



Eftersom att jag, smart som jag är, glömde minneskortet till kameran hemma så får ni nöja er med en gammal bild på mig och Arvid! Från klassåterträffen i vintras! ^^

Jenny is on the run



Nu tar jag den lilla handväskan och skyndar in till stan. Ska träffa en gammal kompis till mig som åter igen är hemma i Piteå! Vi ska mest troligt bara ranta runt på stan och snacka gamla minnen i guess, brukar bli det xD
Vi hörs sen när jag kommer hem igen!

Puss och Kram Suckers!

DOTA MÄSTERSKAPEN



Jaa ni ser rätt folket!
Jenny Engman är härmed mästare i Dota efter att ha stekt min bror i detta (Som är spelnörd nr.1)
HEJJA JENNY!

Gokväll bloggen!

Sitter här nu med en huvudvärk som lurar! Måste gå och ta mig en alvedon!
Hursomhelst, blev just utmanad av broski i Dota så ska anta utmaningen så fort jag tagit mig en dusch ute i det vackra vädret x)
Håller på att försöka för typ sjuttioelfte gången att ladda upp Studentbilderna på bilddagboken, så nu hoppas jag att det äntligen ska funka så ni kan ju hålla koll på http://xrosefuckerx.bilddagboken.se kommer nog vara färdigt lite senare ikväll! Är en hel del bilder faktiskt!

Senare ikväll ska jag bara softa och se lite two and a half men!
Har ÄNTLIGEN hittat mitt favoritavsnitt! ^^

Puss och Kram allihopa <3



Jag och Sofie på studenten!
Bilden tillhör: Sofie

Syskon myys

Jag och Jecka har idag gått till ica eftersom att vi fick ett otroligt glass sug. Vi satt sedan på bryggan vid vattnet och kollade på en cp-damp fisk som hoppade hejvilt hela tiden. Sen så blev jag Evil-sis så jag tvingade henne upp i fyren (Varför detta var ont gjort? Joo... hon har extrem höjdskräck) mahahahha...

Utnytjade jag min Storasyster titel bra nu Anton? ;)


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ HENNE??


Yee, I loooove ice cream and coke! <3



Höjdrädd?
 Wouldn't you be?


Sommarmiddag



Ser ni! Den typiska Det-Är-För-Varmt-För-Att-Äta-En-Ordentlig-Middag-Så-Vi-Äter-Detta-Istället middag! dock så är den här typen av middag riktigt god och lagom lätt när det steker på som mest ute! ^^
Varmkorv och Kräm :)

Lite nytt! ^^

Mamma ville en snabb sväng in till stan så jag hängde med! Var in på Gina och hittade ett billigt/enkelt/snyggt linne som jag köpte! Gillar att få lite nytt i garderoben! ^^



Ganska snyggt, eller hur ? :)

Jenny<3Solen

Ligger ute på familjens stutsmatta och solar! Underbart,nu känner man äntligen att sommaren är här på riktigt. Dock så är det extremt svårt att använda sig utav datorn då man ej kan se vad som står på skärmen. Usch, frustrearande. Men jag antar att det är en liten pik mot att man inte ska använda sig utav datorn när man är utomhus!

Aja, vi får höras senare folket! :)

sooooool <3

Vi hörs senare ute från solen! ;)

Ny design

Har inte blivit nå Sims/Warcraft ikväll. Fastnade vid bloggen och har försökt göra om designen lite. Är inte helt nöjd dock men känner mig färdig för ikväll! Känner mig dock liite hungrig just nu så en macka skulle nog sitta ganska så fint tror jag! Sen kan man kanske spela lite sims ändå! :)

Tidigare idag kollade jag och Anton på en massa lägenheter och har åter igen ställt oss i kö på några. Denna gång på Antons konto eftersom att det visade sig att han har MÅNGA fler poäng än vad jag hade, så nu äre bara att hålla tummarna! :)







Ser ni så fin Antons Piercing blev?
(Försöker skryta lite med min gamla uttjatade också ;D)





Lugnet

Anton åkte hem för ungefär en timme sen. Sadly but true!
Sedan dess så har jag suttit nere vid vattnet och bara njutit av det underbara vädret, lugnet efter stormen typ :)
 Ni förstår, ändå sedan jag var liten så har jag alltid funnit något harmoniskt med vatten. Har alltid älskat det, trotts att jag har lite respekt för havets krafter x)
Det är den mest perfekta kvällen ute just nu, solen skiner och är påväg ner medans havet ligger absolut vindstilla, man kan spegla sig i vattnet och det är alldeles ljummet ute! Jag önskar av hela mitt hjärta att vädret kommer vara densamma imorgon!

Ikväll hade jag bara tänkt lata mig, spela sims (warcraft?) och njuta!
Kanske slänger på nån film?




Naajjss

Anton har idag fått sin födelsedagspresent. En aningen i förskott dock men ändå!
Blev skitsnyggt. och... blir nog ännu snyggare sen! ^^
Ska ta ett kort så får ni se sen!

förlåt dålig på att uppdatera.. ska bättra mig!

^--'''..,

Jasi, idebrist på rubrik?

Vi kommer just hem från Granträskmark där vi följde med mamma och pappa för att hälsa på några bekanta till dom samt fiska. Blev otroligt drygt eftersom vi inte fick nån fisk och sen inte kunde ta oss hem den tid vi egentligen skulle velat. Tror dock det börjar vara dax för sängen snart. Imorgon har vi en del att stå i! :)

New me



Hemsk bild men hur som helst, nya frisyren
Bara för er kära blogg läsare ;)


Kåsböle

Vad får man om man blandar Nille, Hitler och burk-kurt?
Svar: Jenny Engman

Midsommar igår i Kåsböle med Anton, Anna, Diana och Jocke. Vi åt god mat (efter många om och men) och lekte en lek där vi satte lappar i varandras pannor med ett namn på. Och sen skulle vi genom att ställa frågor komma fram till vem det var vi hade på våran lapp. Skitkul men mycket klurigt. De namn som står ovan var de namn jag fick på mina :P
Sen mobbade vi katten och åt jordgubbar och grädde! :)
Festligheterna fortsatte senare, med lite mindre deltagare, långt in på natten! ^^

När vi vaknade städade vi hela huset och åt MIN LAGADE mat för att sedan åka hit till jävre och käka räkmackor <3
Då vet man att det är sommar! ^^
Nu sitter Anton och spelar Halo med bror min, ska nog snart tvinga han att spela nått med mig eller nå... börjar få lite tråkigt! x)


....på stranden!

Ännu så har jag ännu inte kommit igång med allt det som jag ska göra innan jag far! Måste tvätta och duscha.. usch så seg jag är! Det är rent av SYND OM MIG! (min favoritreplik för er som inte märkt det)
har ehgentligen inte speciellt mycket att säga just nu, detta är bara ett försök att dra ut på tiden för att jag ska slippa göra det som behövs göras! :/

Midsommarafton!

Midsommarafton, då ska det enligt tradition ätas sill, klä en midsommarstång, plocka 7 olika blommor över sju olika gärdesgårdar och sedan stoppa dem under huvudkudden för att då under natten drömma om den man kommer gifta sig med.

Men.. tror inte att jag kommer göra något av detta ikväll. Inte vad jag vet iallafall x)
Vi ska samlas ett gäng med vänner i Kåsböle hemma hos Anton för att umgås och ha trevligt!
Innan dess så ska jag försööka få lite småsaker gjorda!

cya

Dössii^^

Nu är bilen också tvättad. Dock inte av mig.
Jag hade en desperat syster som var i stort behov av att tjäna 100kr fort, så jag lät henne tvätta och vaxa min bil. Möhöhö.. det kan vi kalla att utnyttja någon till fullo xD
Hon har dock inte vaxat den så detta får göraS så snart som möjligt! ^^
Anna har varit här under kvällen och vi har tillsammans sett The Green Mile... tårarna bränner bakom ögonlocken.. fyy.. hemska film!

Imorgon är det midsommar i Kåsböle! Kommer nog bli riktigt najs de! :)
Tänkte ta en tidig kväll så natti natti!

Fullpackad dag!

Idag har jag hunnit med mycket småpyssel! ^^
Jag har varit hos frisören och gjort en riktig makeover! NI SKULLE BARA VETA!
Sen har jag varit i stan och köpt småplock, Dust it, Örhängen, diadem och två filmer(American History X och The green mile) Superbra filmer som tåls att ses om och om igen! Sen har jag varit hemma och packat ihop en massa saker som jag behöver medans jag bor här på stugan samt att jag nu åter igen är kontaktbar på min mobil!! :)
RING OCH SMS:A

nu trodde ni kanske att ni skulle få se en bild på min nya frisyr men... nej... det sparar vi tills senare! x)
Pusss

Vuxenpoäng?

Nu står Jenny Engman i sin första bostadskö. Joovisst det är sant!
Jag skulle bli världens lyckligaste människa om jag blev tilldelad denna lägenhet eftersom att jag tror att den är helt perfekt! :) *håll tummarna*

Idag har jag planerat att åka hem eftersom att jag har en klipptid imorgon, och för att mamma klagar på att hon aldrig träffar mig numera. (Hon kommer inte bli jätteglad när hon får höra att jag åker tillbaka på fredag)

Nee.. nu ska jag dra i Anton så att vi kanske går och hittar på något! ^^

Peewpeww

Hittat tillbaka till den underbara F.E.A.R världen... <33

Nam <3

Anton fixade väldigt god frukost/lunch/middag som bestod av bacon, nudlar, chilipeppar och cocosmjölk.. naaaaam <33 Sen har vi varit en sväng till lövånger och bunkrat upp med Chips,dipp och cola. Jaaoo ikväll blir en tjockarkväll framför nån bra film som vi ej valt än ^^

Pussheej

Hjälp?

Någon som kan tänka sig hjälpa mig designa om här på bloggen ? :)

Mybrutes

Jassi.. om ni liksom har jag ganska tråkigt just nu så kan ni ju alltid ta och utmana någon av mina brutes

http://metheone.mybrute.com  <---- Metheone
http://Mycci.mybrute.com <---- Mycci
http://miicc.mybrute.com <---- Miicc
http://me.i.kill.you.mybrute.com <--- Me.I.Kill.You
http://mimiiu.mybrute.com <--- Mimiiu
http://meelena.mybrute.com <---- Meelena

Vraka och välja....

-



Har inte mycket att säga, har just vaknat!
Ni får iallafall en bild på min älskade klass!

Woooot?

Nu tänker ni säkert:
JAHA! hon kunde inte slita sif från datorn på jobbet trotts allt!

men faktum är att när jag anlände till jobbet så fick jag världens chock. Där möts jag av DEN NATTPERSONAL som jag skulle jobba för. Hon är mycket förvånad och undrar om jag ska ha intro eller dylikt. När jag förklarar för henne att jag ska jobba så säger hon att hon inte går på semester förrens nästa vecka.. :O
Chefen har alltså tjorvat till det, måste ringa henne imorgon och reda ut hela situationen!

Jaja... sprang iallafall genom heeeeela stan för att hinna ikapp Anton som var påväg till bussen så hokus pokus så sitter jag nu i Kåsböle med Anton och datanördar ;)


"för jag har tagit studeeeenten!"

Schtaaaan

Nu har jag spöat Anton i DoTa (tror inte han spelade sitt bästa :P)
och nu ska vi på Stan :) :)
Nog är han bra snäll ibland ^^ <3

Jobba sen ikväll så hörs imorrn!

Goodermorgeeen

Jag är vaken, men Anton sover.
Jag är hungrig, men Anton sover.
vad betyder det?
JO.. Anton borde vakna nu! Det ska jag se till!


Ikväll så ska jag på min första arbetsdag denna sommar. Känns skönt men samtidigt vemodigt! Bara att hålla ut eftersom att nu har "studentens lyckliga dagar" slutat och jag måste på något sätt hasa mig fram i livet eftersom att jag snart kommer vara ARBETSLÖS!!
Nej nu fick jag panik.. måste kolla arbetsförmedlingens hemsida om det droppat in mer jobb!

Fest och Vila, åter till det normala

Underbart trevligt fest i fredags, Studenten ftw <3
Igår var det slappt värre, behövde verkligen vila så jag och Anton satt vid datorerna och spelade och såg film hela kvällen.

och idag....
GRATTIS JENNY!!
19 år idag, jasi jaasiii, jag håller på att bli en gammal kvinna med rynkor och hängkinder!

Puss och gull

OP3B tjaaalalalaa OP3B

För jag har tagi studenten för jag har tagit studenten för jag har tagit studenteeeeeen, fyfan vad jag är bra!!!
ÄNTLIGEN!! 13år i skolan avklarade faan så underbart!<33
Lite vemodigt känns det dock.. kommer sakna er som FAN OP3B
Underbaraste klassen ever <333
Nu är champangen uppdrucken, rektorns tal hållet, avskedet från Rut och Pajala gjort, rosorna är utdelade, betygen fådda, utspringet klart och halsen söndersjungen! Vad återstår nu? FESTEN!!


Ber om ursäkt för ett kortare avbrott

är nu åter tillbaka, hade en liten paus nu som jag egentligen fortfarande ä i behov av.. börjar vara jävligt sliten x)

BALEN
Jag och Anton snyggaste +paret?
well... typ litegrann ;)

ONSDAG
Anton åkte inte hem idag <33
Utan han stannade kvar så när jag kom hem efter en kvälls festande så fanns han här.. härligt härligt!
Det var iallafall fest hemma hos Jimmmy och sen blev vi någrastycken som promenerade den länga vägen in till stan för att gå ut! x)

TORSDAG
Fixat studentvagnen, nu äår det dan före dan..... STUDENTEN imorrn.. det är ju fan sjukt!!! :O


Dåligt uppdaterat jag vet, lovar att jag ska bättra mig!
bIlder kommer givetvis sen på bilddagboken, inte idag tyvärr men snarast möjligt!

PUSS PÅ ER ;)

jeevlar...

så här snygg har jag aldrig varit, nu väntar jag bara på att få se hur snygg min karl är ;)
bilder kommer sen ;)

Nostalgi :)



Visst känner man igen sig?
snodd av Thom

Nervös

börjar bli rätt nervös inför balen nu.. tänk er allt som kan gå snett?
usch nej ska inte tänka så.
Ska snart duscha och göra mig iordning för att sedan fixa min frisyr!

Önska mig lycka till så kommer uppdatering senare, är för nervös för att skriva mer nu!

Jävla snyggt



Lösnaglar, blev riktigt najs ;)


Avskedsbrevet

Mitt avskedsbrev. Kära Kwinnan, för det första vill jag säga att du är den bästa vän jag haft,
 och att Anna Rådman är helt dum i huvet.

 Mina sista önskninar är att Erik och Joakim gifter sig
och att MatteG får ett lyckligt liv tillsammans med Sven-Erik.

Jag vill säga tack till Annas bror som stöttat mig genom mitt gräl med Frida.
 Du är verkligen underbarast.
 Mitt liv har bara gått utför efter att Ingreed tog sitt liv.

Snälla Sofie sörj mig inte! du kommer ändå att dö. jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braj med Thom och sedan bli överkörd av Älsklingen som kommer i 130 km/h i en blå opel.



Ta fram din mobil tryck nedåt och släpp. Byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefon lista. Fuska inte!

UNDERBART!

Klassen har varit på Ruts stuga under dagen och det har varit absolut underbart. Vi har ätit den mest otroliga lunch man kan tänka sig på en av världens finaste stugor. Sen har vi badad badtunna och bastat och bara haft det så underbart trevligt :) Har självklart en hel del bilder som kommer gå att kolla in senare ikväll!

Ikväll blir det att ta det lugnt eftersom att jag har lite smått och gott att syssla med inför balen. Först och främst så ska snart jag och mamma åka till farmor för att någon "slipsknutkunnig" ska kunna knyta slipsen som anton ska ha på sig. Sen ska jag sätta fast min lösnaglar och jag ska även tvätta håret (eftersom att detta får jag inte göra imorgon) och bara ta hand om mig själv allmänt.. Idag SKA jag även städa, jag vet att jag sakt det nu i flera veckor tror jag men idag ska det fan bli av... flyttar ju snart ner på stugan och då vill jag helst att det ska se hyufsat anständigt ut här så jag slipper deala med det sen när jag flyttar tillbaka! :)

Desutom så ska jag kasnke tillägga att jag under morgonen har haft en diskution angående piratpartiet eftersom att jag inte alls gillar dem. Har därför satt mig ner nu och läser allt jag kan om detta parti för att sedan kunna ta en ordentlig ställning om vad jag egentligen tycker, än så länge så har inget förändrats, men när jag läst på lite till så ska jag göra en slutgilltig sammanfattning! Nu vet du det du som deltog i diskutionen! =)


Som ni ser, jag har ändå en del att pyssla med! ^^
Kommer kanske uppdatering ikväll!

ps. kom ihåg att kolla in bilddagboken under kvällen!


Anton  <3

Pultviken

Idag ska hela klassen iväg till Pultvik för att besöka våran kära mentor som ska bjuda på lunch där :)
Vi ska sedan bada badtunna (WEEII) och säkert hitta på andra trevliga aktiviteter!
Hmm... borde göra mig klar, står och posar i min balklänning för att ordentligt granska hur den sitter och så vidare, det enda jävliga med den är ju att mina sår på benet syns som jag tyvärr drog på mig ute på pentryt, blir väl att dra på sig nå tunnstrympor eller dylikt för att dölja detta. Har även kommit på att skavsårsplåster nog ochså kommer behövas eftersom att fötterna inte är vana att gå i högklackat. ^^

jasijasi! :)
Borde göra mig klar för att åka iväg till skolan nu!

Pluttninutttrött

Oschh.. jag är fruktansvärt trött trotts att det blev en väldigt tidig kväll. Men alla var väldigt trötta och behöver nog extra sömn. Jag var iallafall kvar hemma hos Olle till sista man så jag höll igång längst ;)
Hur som helst.. vi har grillat och bara haft mysigt idag, känns skönt eftersom att det blev ganska mycket igår! Olles mamma hade iallafall gjort otroligt god potatissallad och paj! Yummii :)
Bilder kommer på bilddagboken i vanlig ordning!



Palla vara seriös! Jag är trött och allmänt sliten, tycker ändå att jag är ganska grymt klädd idag även fast jag inte har mina stekar glasögon på mig... you love it ;)

Kvällen




Onsdag 3/6: Förfest hos SannaÖ sedan Kalles!
Torsdag 4/6 : Återhämtning/Öppen dag
Fredag 5/6 : Lazergame, 5 kamp, bar och bubbelpool!
Lördag 6/6: Tjejfest hos Frida, Sen Pentan

Söndag 7/6 : Grilla hos Olle
Måndag 8/6: Rut's stuga under dagen med badtunna och bastu. Grillning,fest,vollyboll på Sandön efteråt.
Tisdag 9/6 : Balen
Onsdag 10/6 : FEEST! Jimmy+Kalles
Torsdag 11/6: Fixa med studentvagnen
Fredag 12/6 : STUDENTEN!!! Förfest hos AnnaWWw Valdinos




Som ni ser så blir det att grilla hemma hos Olle ikväll!
kommer säkert bli trevligt, dock måste jag och Kwinnan åka och handla lite käk som vi kan grilla! Måste dock hem och hämta mitt röstkort eftersom att idag ska det röstas gör det du också!
Blir dock nyktert ikväll etersom att jag är rätt tärd xD

Hörs senare ikväll!


Bye bye kimpan, nu blir jag Jenny igen! :)


:(

HAR ONT I MITT BEN!! :(
ramlade ju som bekant ner från scenen igår och fan vad det svider!
mööhhh...
Jävlat bakis också, och hungrig.... :(

nattinatti

SOV GOTT BLOGGEN


Studentveckan dag 4

HEJ FOLKET!
SnoppJenny och Kwinnan wikstroom är nu hemma från tjejfest och pentan!
Vart en riktigt trevlig kväll trotts att jag skadade benet, ramlade ner från scenen och skrapade hela benet så lite blod har fått torkas! x)
Frida fyllde år så GRATTIS PÅ DIG! ^^
vart en fin kväll dock-.. många bilder finns på vanliga stället ;)
 
sorry men är jävligt sliten och trött... måste sova :D
Mer uppdatering imorrn!
PUSS HEJ <3

ANTON <3<3<3

TAGG

Sitter hemma hos Wikström och taggar järnet!! FEST IKVÄLL!!
SÅ JÄVLA NAJS!


Byebye!

Ska packa ihop lite småprylar och byta batterier i kameran sen drar jag iväg till Pitholm för att göra mig iordning till tjejfesten som kommer vara ikväll hemma hos Frida! ^^
Kommer nog bli riktigt trevligt. Jag och Anna ska köra på sverige tema eftersom att det är nationaldagen, så vi får väl se hur det går! ^^

Kastar kanske in ett inlägg när jag kommer till Anna sen efter Pentan! ^^


THE WITCH IS BACK!

Mohahah... and YOU LIKE!


yeye.. Jag vet att du gillar mitt lejda jag! :)

Bye bye redhead

Jaa. nu försvinner mitt ljusröda hår sakta men säkert nu när det svart hårfärgningsmedlet pressar sig in i mina hårstrån! Det är med stor sorg jag meddelar detta. Jag hoppas dock att det kommer se någolunda ut när det är färdigt! Jaasi.. det är bara att vänta och se..

*Gäsp

Godmorgon världen, känns skönt att äntligen ha fått sova ut riktigt ordentligt!
Har lite småpyssel som jag ska syssla med under dagen. Färga håret (Snyft) och senare ikweel åka till Anna för att fixa utstyrsel till ikväll. Pentan senare... fan vad najs! Dansa dansa dansa! ^^

cya later!

Studentveckan dag 3

Är nu tillbaka från en fantstisk kväll! ^^
Vi har lekt som fan (och det viktigaste av allt,  vi vann ;) och vi har badat och stojjat och fyyfan villken underbar kväll! Mina fingrar är fortfarande russin och jag har varit uppe ur vattnet i över en timma nu!
Jag älskar ju att basta och Bada bubbelpool så det där var värsta paradiset! ^^

Killen som hade om hela skiten var ju också hur shysst som helst! Rekomenderar varmt att alla åker till Lazergame i piteå när ni vill hitta på nått speciellt och så bokar ni hela skiten med 5kampen,lazergame, relaxen... ALLT!!
Lite dyrt men det är absolut värt det!! ^^

( Bilder finns i vanlig ordning på http://xrosefuckerx.bilddagboken.se Finns nu även fler och bättre bilder från onsdagskvällen om någon är intresserad :)

Nej usch.. jag är så lycklig just nu! ^^
FAN VAD LYCKAT! danke frida för den braiga iden! ^^
Det enda som skulle kunna göra den här kvällen fulländad är några pussar från Anton! Men det får jag vänta på tills någon annan dag! ÄLSKAR DIG! <3

(Ifall någon misstänker att jag är en aningen onykter så... Nej.. jag var chaufför ikväll!) ^^

För tillället är jag en aningen hungrig och borde fixa nått att käka men jag orkar fan inte! Blir nog sova ganska dirrekt!


Thom, jag, Frida och killen som fixade allt! ^^




Onsdag 3/6: Förfest hos SannaÖ sedan Kalles!
Torsdag 4/6 : Återhämtning/Öppen dag
Fredag 5/6 : Lazergame, 5 kamp, bar och bubbelpool!

Lördag 6/6: Tjejfest hos Frida, Sen Pentan
Söndag 7/6 : Fest Olle
Måndag 8/6: Rut's stuga under dagen med badtunna och bastu. Grillning,fest,vollyboll på Sandön efteråt.
Tisdag 9/6 : Balen
Onsdag 10/6 : FEEST! Bergsviken+Kalles
Torsdag 11/6: Fixa med studentvagnen Fredag 12/6 :
STUDENTEN!!! Förfest hos AnnaWWw Valdinos




aj aj aj

Springer omkring i mina balskor för att vänja mig, börjar redan känna av skavsår på vissa ställen! Hujeda mig! Dock så känner man sig väldigt sexig i högklackade skor, iallafall jag! x)


Erkänn.. lite hett trotts dålig cambild ? ;D

Nee nu har jag väldigt bråttom, måste fara om en halvtimma och jag har inte duschat än!!!
SHIIT!



nehh vetni va? ^^

NU har Jenny varit jävligt duktig, jag har hämtat min bror, fixat lunch, hämtat min syster och tvättat en massa jävla tvätt så nu jävlar har jag nått att ha på mig xD*SKRYYT*


FREDAG!

Shiit.. kom precis på att det är redag idag. Jag har blivit aldeles dygnenvild! ahah.. xD
aja fredag idag! ^^
Ska försöka få käka nått nu snart innan jag åker och hämtar min bror på skolan. Sen år jag väl duscha och så innan det är dax för 5kampen ikväll.. Jag kommer vinna, vad det än är för nå, sanna mina ord ;) mahah!
Tror att jag ska springa omkring i klackeskorna idag också så att jag vänjer mig i att gå i dom, det är namligen liiite väl ostadigt etersom att dom är rätt höga. Men när jag väl kan gå i dom så kan jag köpa ett par ännu högre till ett senare tillfälle! :D
Blablabla... nejj.. har inget mer att säga nu!
hörs sen!


Älskling  <3

Lite tjuvlyssnat

Busschauffören ~50 samtalar med en väninna ~50 om väninnans rökning.
Väninnan: Ja, gud, det är så hemskt med beroenden, tycker du inte det?
Busschauffören: Ja, till slut använder man vilken anledning eller ursäkt som helst till att göra det… Är det likadant för er rökare som för oss alkoholister?
Passagerare (som tjuvlyssnat): Ajdå.



En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson…
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson



En kvinna och en man, båda ~50, och deras dotter ~14 pratar om dotterns matematiksvårigheter.
Mamman (näsvist): Ja, vi kanske skulle få ta och skicka dig på summercamp?
Dottern (kaxigt): Vi kanske skulle kunna få ta och skicka dig på fatcamp?
Pappan börjar gapskratta men efter en blick från mamman tystnar han snabbt.
Pappan (till dottern): Men Emma då…



En mamma ~30 och hennes dotter ~4 sitter på tunnelbanan.
Dottern (viskandes): Mamma, jag måste kissa.
Mamman: Ja men du får hålla dig en liten stund till. Det är bara tre stationer kvar.
Dottern: Okej…
Efter tre stationer stiger Mamman och dottern av. På kliver en tant ~65 och sätter sig på platsen där dottern just suttit. Tanten: Nämen vad har hänt här? Det var ju alldeles blött!

btw

Ett litet tillägg!
Bilden som jag la in tidigare idag (den till höger här), jag la märket till att mitt hår är så ljust och fint just nu. Kommer inte vara så mycket längre nu eftersom att jag ska färga det.. VILL INTE! :(
Blackhead here I come again! =/

Studentveckan dag 2

Jaa, idag har verkligen varit en lat dag. Jag har sovit bort mestadels av dagen och när jag inte gjort det så har jag sett two and a half men. Det enda nyttiga jag gjort idag är att jag satt igång en tvättmaskin! Yeyy.. ^^
Jag och Ida har kommit överrens om att det inte är nå mer skola nu så imorgon ska jag inte göra mycket tills dess att jag ska iväg på lazergame! ^^
Jassi jassi... känner att jag inte har speciellt mycket att säga idag!
Sowwie folket x)

Puss hej!




Onsdag 3/6: Förfest hos SannaÖ sedan Kalles!
Torsdag 4/6 : Återhämtning/Öppen dag

Fredag 5/6 : Lazergame, 5 kamp, bar och bubbelpool!
 Lördag 6/6: Tjejfest hos Frida, Sen Pentan
Söndag 7/6 : Fest Olle
Måndag 8/6: Rut's stuga under dagen med badtunna och bastu. Grillning,fest,vollyboll på Sandön efteråt.
Tisdag 9/6 : Balen
Onsdag 10/6 : FEEST! Bergsviken+Kalles
Torsdag 11/6: Fixa med studentvagnen
Fredag 12/6 : STUDENTEN!!! Förfest hos AnnaWWw Valdinos




Vet ni vad

Vi har ingen ström... yey... jag är hungrig!

Sliten



Trött och sliten trotts att jag inte blev allt för onykter! Detta vet jag eftersom att jag inte alls känner av min vanliga bakisfylla TACK GODE GUD!
Idag ska jag bara lata mig, vi har ju inget speciellt som ska göras med klassen idag så jag ska vila och ladda upp inför en väldigt kämpig vecka. Från och med imorgon så har jag aktivigteter varje dag under veckan.. kommer säkert bli skitnajs men jag kommer måsta ta igen mig som fan efter det! ^^
Om inte telefonen hade ringt på morgonen så hade jag nog fortfarande sovit.. suck... -.- Ska nog gå och kasta ihop nått att käka, är riktigt hungrig nu!

Hörs sen!




Anton <3

Studentveckan dag 1

TJAAH!
Nu är jag hemma igen och har haft en riktigt trevlig kväll, lite tråkigt dock att inget dansgolv var öppet!
Hade iallafall trevligt och jag och thom sprang omkring och gjorde hyss... hihi xD
http://xrosefuckerx.bilddagboken.se Där finns lite bilder från kvällen!
Glömde tyvärr min kamera hos Sanna så än så länge så blir det enbart mobilbilder! ^^

Men vettni.. nu ska jag fan sova och jag ska sova så länge att jag bara vill spy på allt som har med sova att göra, S¨spv gott alla glada så syns vi imorgon! :D




Onsdag 3/6: Förfest hos SannaÖ sedan Kalles!
Torsdag 4/6 : Återhämtning/Öppen dag
Fredag 5/6 : Lazergame, 5 kamp, bar och bubbelpool!
 Lördag 6/6: Tjejfest hos Frida, Sen Pentan
Söndag 7/6 : Fest Olle
Måndag 8/6: Rut's stuga under dagen med badtunna och bastu. Grillning,fest,vollyboll på Sandön efteråt.
Tisdag 9/6 : Balen
Onsdag 10/6 : FEEST! Bergsviken+Kalles
Torsdag 11/6: Fixa med studentvagnen
Fredag 12/6 : STUDENTEN!!! Förfest hos AnnaWWw Valdinos





Lycklig Jenny :)

Klänningen passade och den var jättefin.. Röd med pärlor och shiit.. Kommer väl bild sen från balen antar jag ^^ Känns fruktansvärt skönt och jag är tacksam till tusen till Linnea som lånade mig denna trotts att jag för henne är en total främling! TACK <3
Sen sprang jag och mor iallafall omkring på stan och köpta matchande smycken och jag köpte även lösnaglar (Jag lyckades inte motstå) och hårfärg så nu mina vänner ska det bli en riktig snygging av träskmonstret xD
hehe...

Såå.. jag tänkte ju att jag skulle hinna sova lite nu innan jag ska iväg till Sanna men jag tror inte att jag hinner detta eftersom det enda jag hunnit göra än så länge är att duscha.. villket betyder att jag har mycket kvar! Jobbiigt...
Kommer nog iallafall bli trevligt ikväll, jag hoppas då det ^^
Syns vi på Kalles?


AntonHolmström <3

!!!!!!ÄNTLIGEN!!!!!

Fyyyfan så skönt.. klockan 12 idag så hade jag äntligen avslutat min praktikperiod so bye bye alla praktikplatser.. Nu sticker jag :D
Sitter på skolan och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Vi ska och prova min kanske balklänning du dirrekt och sen ska vi även hinna och sola... Så älskling... snart händer det  ;D
Håll nu tummarna allihopa att denna balklänning passar annars äre synd om mig och då kommer det bara vara synd om mig inlägg resten av veckan.. okej kanske inte....men ändå!

Idag börjar den efterlängtade studentveckan, idag ska vi vara hemma hos Sanna och sen ska vi dra ut på Kalles! Kommer nog bli skitnajs det.. Men nu har det tillkommit en punkt på vårat studentvecka schema

Onsdag 3/6 :  Förfest hos Sanna Ö för att sedan åka till Kalles!
Torsdag 4/6 : Återhämtning/Öppen dag
Fredag 5/6 :   Lazergame, 5 kamp, bar och bubbelpool!
Lördag 6/6:     Förfest Olle sedan Pentan
Söndag 7/6 :   Öppen dag/återhämtningsdag?
Måndag 8/6:    Rut's stuga under dagen med badtunna och bastu. Grillning,fest,vollyboll på Sandön efteråt.
Tisdag 9/6 :     Balen
Onsdag 10/6 : FEEST! Bergsviken+Kalles
Torsdag 11/6: Fixa med studentvagnen
Fredag 12/6 :  STUDENTEN!!!
                          Förfest hos AnnaWWw
                          Valdinos

Som ni ser på fredag så är det lite nytt där.. Vi haar hyrt hela lazergame anläggningen en hel kväll och där ska vi spela lazergame, ha 5kampen som dom tydligen har, bada bubbelpool och ha trevligt! ^^


Mensa




Gjorde just Mensas IQ test..
Jag hade 103 i IQ så... helt hjärndöd är jag inte ;)




Häktiskt dag

Osch.. grymt stressigt på praktiken idag så jag är då helt slut nu! ikväll ska jag och prov fixa håret inför balen! ^^ Jag hoppas att jag och frisören tillsammans kan komma på nått riktigt najs! ^^
Hursomhelst! Har tagit lite kontakt med hon som jag ska få låna klänningen av för att nu kolla om den kommer passa.. vi ska bestämma dag ikväll! :)
*HOPPASHOPPASHOPPAS!!*



Imorgon är det invigning av Studentveckan för OP3B.. fan vad najs det kommer bli! ^^
umgås en sista tid med underbara människor, festa, bal, student!
Underbart! ^^
Ska verkligen njuta till fullo för det finns en del människor i klassen som jag kommer sakna järnet efter studenten!



A<3

Åter till verkligheten!

Praktik imorgon så måste isäng tiiidigt!
Usch tråkigt men det är bara att bita ihop och tänka att det är näst sista dagen!
Innan läggdax skulle det sitta fint med en majskolv med smör och vitpeppar.. wiie <3

Natti natti sov så gott!
^^



LYCKAAA <333



NYA SIMPSONS
avsnitt på kanal 6, ÄNTLIGEN <33






Pausen över

Kommer nyss hem från Kåsböle, skönt att ha en liten paus i tillvaron ^^
Underbart skön dag igår.. Det kommer nog garanterat vara den varmaste dag vi kommer få den här sommaren! ^^
Jag, Anton, Pär och Lilly var och badade, lite småkallt under dagen men jag och Anton åkte tillbaka vid 10 tiden på kvällen och badade igen och denna gång så var det myyycket mycket skönare..Underbart <3

Idag så var jag och Anton i stan! Han följde med utan vidare klagomål och det är jag jätteglad över. Vi hade lite alonetime på stan bara jag och han och jag köpte skor till Balen och leggins till studenten! Kändes bra att få göra lite ärenden! ^^ Sen köpte vi årets första mjukglass ^^
Visst är det alltid något nostalgiskt med årets första mjukglass?

Nu ikväll blir det nog inte så mycket, ta en dusch och kanske plocka undan i mitt rum eller nå! jah vi får helt enkelt se!



Nya skor och Leggins! ^^


A<3


RSS 2.0