Sowwie

didn't make it

Mawahahha



För internt för att pratas om, Anna vet och jag har en känsla av att Anton kan känna igen ett Namn! xD

MAHAH! ^^

Nu är salladen klar.. jag hoppas att den blev bra! Sen skulle jag göra lite frukost åt mig och som vanligt så innehåller frukosten stekta ägg så jag ställde mig för att steka och så sprättar det olja i ögat... AJ!
Så nu undrar jag om jag kanske kommer bli blind, förhoppningsvis inte men det är min odiagnostiserade hypokondri som talar. Ont har jag då och rött är det.. SMIID! Och bilden här... jaa.. vad ska man säga? Jag kan dethär med att vara söt ^^ xD

Lördag

Lördad *suck*.. en dag då jag vanligtvis brukar vakna upp brevid Anton och vara glad i hågen över att helgen börjat! Nu sitter jag här, ensamen, uttråkad och med en liten huvudvärk och väntar på att få åka iväg till ortopeden och ha min första dag på helgpraktiken! usch och bläää...
Eftersom att jag var trött igår och inte tog tag i salladen så måste jag göra det nu, annars kommer jag inte att ha någonting att äta till middag ikväll så det är nog bäst att jag sätter igång snart!


Fredags eftermiddag! :)

Har nu tillbringat kvällen med Diana och Anna.. har varit riktigt trevligt och vissa stunder har jag skrattat mig till tårar! Precis som på de gamla goda tiderna! Härligt härligt!
Borde egentligen fixa sallad till mig som jag ska ha imorgon men nee... orkar fan inte.. gör det när jag vaknar imorgon! :)

Sov gott alla trötta!

A<3

WIIEO HEELG!

lyllo er dumma freaks!
Själv kommer man hem och vet om att helvetet har bara börjat. Inge ledigt för jenny inte neejdå!


Hursomhelst det jag egentligen vill prata om idag är att jag tycker att vi alla borde gå ihop och DÖDA alla gubbar i världen, eller iallafall göra det lagligt. När jag skulle hem från skolan idag så var jag trött och sliten och ville helst av allt bara hem men jag ser att jag behöver tanka så jag svänger in vid Frasses för att tanka där. Båda tankarna var upptagna så jag parkerade en liten bit bort som alla gör där och satte mig för att vänta. Den ena utav dessa bilar som stod där var ägd av en äldre gubbe som skulle försöka tanka sin bil, villken inte gick så bra och han såg mest förrvirrad ut och tittade på tanklocket och tanken omvartannat. Aja, ingen fara med det, men den andra bilen som stod och tankade var färdig och satte sig i bilen så jag gjorde mig redo för att åka dit OCH TROR NI INTE att det kommer en jävla gubbe körandes och svänger in framför mig för att hinna få tanksaken först!!!!!! Jag var milimeter på att köra på den jäveln!!!'
han kan vän stå i kö som alla andra!!??

Röstar du på mitt parti i Euparlamentsvalet lovar jag att göra det lagligt att döda gubbar över 65 år som jävlas!


Sovmorgon

Har fortfarnade inte åkt iväg till skolan eftersom att vi idag har sovmorgon!
Väldigt skönt men jag är långt ifrån utvilad, imorgon ska jag sova tills jag vaknar utan att ha press med väckarklocka och dylikt eftersom att praktiken börjar kl 2.
Har hunnit ta en dusch så nu är jag mitt bästa jag, förutom att jag upptäckte hur slitet mitt hår är. Usch är verkligen i behov av en klippning men icket.. är förbjuden detta av frisören fram tills balen eftersom att hon vill ha så mycket hår som möjligt att arbeta med.
Ska iallafall snart iväg till skolan och ha några tröga lektioner innan jag får åka hem, skönt att jag har bil idag då så att jag kan köra hem dirrekt! ^^

Cyaa later! ^^

mimiu



Saknar min lilla mysgroda (yey nytt smeknamn)
Känner mig såhär äckligt gulligt mysig och neejdå.. praktik i helgen.
Ta mitt liv


Anton <3

Luleå

Kommer just hem från luleå eftersom Mamma tvingade med mig som smakråd till nya tapeter eftersom att stugan renoveras. Tråkigt delux var det när inget som jag sa dög. Aja slutade iallafall med ett par som jag faktiskt hade föreslagit.. jaasi... mammor!
Hade min pornografi redovisning idag och det gick superboo... Rutan var hur nöjd som helst och gav mig MVG. Inte bara på arbetet utan på kursen i helhet... yeeiioo inte illa ;)




Eftersom att jag är Bloggare så är jag också fjortis, denna sida är ofta nedtryckt på en säker plats men känner nu att den måste komma upp till ytan och ta över världen. MOHAHAHA!
Hursomhelst, Har mina nya kläder idag som jag förövrigt älskar, Även ett par nya solglasögon som jag tänkte göra Anna lite avundsjuk med. Mohaha....

StudentVeckan

Nu är den planerad! :)

Onsdag 3/6 :  Förfest hos Sanna Ö för att sedan åka till Kalles!
Torsdag 4/6 : Öppna dagar
Fredag 5/6 :   Öppna dagar
Lördag 6/6:     Förfest Olle sedan Pentan
Söndag 7/6 :   Öppen dag/återhämtningsdag?
Måndag 8/6:    Rut's stuga under dagen med badtunna och bastu. Grillning,fest,vollyboll på Sandön efteråt.
Tisdag 9/6 :     Balen
Onsdag 10/6 : FEEST! Bergsviken+Kalles
Torsdag 11/6: Fixa med studentvagnen
Fredag 12/6 :  STUDENTEN!!!
                          Förfest hos AnnaWWw
                          Valdinos

NAJS!!! <3

Ojsan hoppsan

Dirrekt efter förra inlägget så skyndade jag snabbt vidare till stan ännu en gång. TREDJE gången på en dag! Lite täärt men jag och Anna skulle invadera Grabbkvällen där. Dock extremt lite folk. Denna gång kööpte jag Mozarella och Twilight! Skönt med ett tillskott till filmhyllan. Det var ett tag sedan nu.
Senare på kvällen så såg vi Saw 5. Vet inte hur jag ska bedömma den. Okej men samtidigt... nee...
Men som vanligt så inehöll den en massa äckliga schener!.
Aja, sen låg vi och snackade hela natten villken självklart resulterade i försovning... typiskt!
Nu ska vi iväg till skolan och träffa Ida! :)

PUSS och KRAM

SHoPPiinG

Efter att ha betalat räkningen och Pappa så hade jag 1600 kr kvar att spendera. Började med att fylla på min mobil med 300 kr så nu ska ALLA sms:a mig konstant hela sommaren eftersom att jag har gratis sms tills sista augusti!
Sen åkte jag in till stan för att hitta nå skor men icket. Hittade inte något alls så jag var lite lagom ledsen när jag åkte hem. Åt min middag i sorg och så frågade mamma om jag skulle med till Öjebyn för att titta och JAA!!!.. Två par skor för 120kr och ett par jeans + en tunika för 240!! Ibland är det värt att kolla på billiga skit affärer :D:D:D
SÅ nu har jag skor till studenten.. dock inga till balen så jag måste fortsätta leta efter detta senare, vi ska tydligen åka till luleå och kolla någon dag så man kan ju alltid hoppas.

Regn!

Vädret var inte som önskat tyvärr. Ville ha strålande sol så att jag kunde njuta av en dag på stan!
aja. ska ändå förbi stan en sväng och slösa pengar! Se om jag hittar nå skor och annat smått och gott trevligt. Ska hämta ut min skuld till Pappa också.

Såå.. det är vad jag ska göra idag, råkade dock sova väldigt länge tyvärr.
Innan jag far ska jag dock spela på mina brutes (MKT viktigt ;), äta. leta fram min banken dosa och sist men inte minst, betala min Telia räkning! såå... bäst jag börjar!

Depp:(

Jävla skit, ingen balklänning och exakt två veckor kvar till balen!
fyfan... vet typ inte vars jag ska ta vägen :(
Hittar inte heller någon trotts intensivt sökande så blir säkert den andra, fula, uuusccchhhh... tur att Anton älskar mig iallafal!!!
depp depp depp.... kan ingen sy en klänning åt mig.. har inte så mycket pengar att ge.. men 500-1000 kr kan jag alltid komma fram med!! SNÄLLA!!!


Anyway, Anna har varit här idag! :) trevligt trevligt! Vi uppdaterade bara allt nytt som hänt eftersom det var ett tag sedan vi träffades nu! Sen har jag bråkat om en baguette med Jessica och sökt balklänning!


Håll tummarna för bra väder imorgon!

Tomt i magen, fyll på!

Nu är jag hemma från dagens praktik, skönt!
Operationen gick väldigt bra och jag var inte ens i närheten av att svimma, började nästan tycka att det blev lite långtråkigt men hursomhelst. Det var väldigt intressant. Blodigt och mysigt precis som jag vill ha det xD
jasii.. just nu är jag väldigt hungrig och hoppas på att mor kommer hem snart och fyller på den!

Uppe med Tuppen!

MOHAHAHA... tuppen har fan inte en chans, här sitter Jenny Engman vaken och inte ser jag någon tupp inte :D
Ska iväg till praktiken nu snart och känner mig inte överdrivet trött Tack och Lov!
Men det kan kanske bero på att jag är skitspänd för Operationen! (Trotts att denna mest troligt kommer sluta med att Jenny ligger avsimmad på golvet men... jaa.. sånt är livet)


Sitter vid en gammal dator och tänkte att "Jaaa!! jag hittar en gammal ego bild" Såå varsåågoooda!
En otroligt ofager Egobild (Tagen av Sofie under våran Danmark resa) :)
Ful men lycklig skulle man kunna uttrycka det som!
Jag kan dock inte komma ihåg vad det var jag åt :O

!!!!!

Nu har jag skrivit ännu ett fruktansvärt argt mail till min klänningsförsäljare!
Han har på sig till 07.00 Onsdag morgon att leverera klänningen hit och om han inte klarar det så ska mina pengar vara på mitt konto innan 07.00 onsdag!!!
Är FRUKTANSVÄRT irriterad, dra åt skogen!!
menmen.. kommer väl få leva med att ha den där klänningen som jag har här... ÅNGESSTTTTTT!!!!!!!!!!!!


Praktiken och Livet

Jag vet att jag alltid snackar skit om min praktik och om hur jobbigt det är att gå dit. Tänkte därför säga de saker som jag faktiskt tycker om med min praktik och praktik i övrigt!

- Träffa nya människor. Eftersom att jag är i vården och nu speciellt när jag är på sjukhuset så träffar man ofantligt mycket nya människor med otroliga livshistorier och erfarenheter. Sånt som jag gillar att lyssna på :)

- Lunch! Hur fånigt det än låter så är lunchen nästan dagens höjdpunkt. Man tar sin lilla matlåda med gårdagens rester som man värmer upp, en tidning och ett glas vatten och sätter sig i en soffa eller dylikt. Det är alltid extra gott och det är skönt med en liten paus! :)

- OPERATION IMORGON  Är väldigt spänd och exalterad. Fan va spännande. Kommer att få vara med på en höft operation!! :)

Jaa.. lite sånt smått och gott är alltid trevligt. Det sköna med praktik är också att man nästan aldrig behöver stanna under hela dagen utan blir hemskickad 1-2 timmar innan man slutar! Egentligen så ska jag sluta om 4 minuter ;)

Sen lite annat också, har börjat tänka om i mitt val av karriär. Alltså börjat släppa tanken på sjuksköterska!
Jag och Anton har diskuterat mitt nya val ganska mycket i helgen men känner att jag har lite andra saker som jag och han borde prata om också, nya frågor som kommit upp och så... usch.. ångest!

neh.. är väl dax att lägga sig snart och ladda för operationen imorrn! SPÄNNANDE! :)


Tycka synd om mig inlägg

1timma och 10 minuter, så länge är det kvar innan jag kommer sitta på praktiken och sörja över att jag var tvungen att gå dit, har under morgonen önskat att jag kunde spy liiiite lite grann för att då kunna sjukanmäla mig men icket. Inte ens en liten hostningar jag kunnat komma upp med! Fan också....
Har nyss tagit en dusch så jag borde nog dra på mig nå kläder eftersom att jag antar att det inte vore så populärt att komma naken till sjukhuset! Det är vid sånna här tillfällen det är väldigt synd om mig och alla borde ge mig fotmassage, varmchoklad och sen bädda ner mig i sängen. Men trotts att detta är vad ALLA borde göra (En självklarthet) så är det ingen som känner sig manad. Stackars Jenny x)




Under Cypern Resan blev jag avmålad
Här är bilden nästan fulländad
Vad tycker ni?

:)

Dagens Asgarv

Kommer nog aldrig kunna återberätta detta på ett sånt sätt att folk faktiskt kommer förstå det roliga men skitsamma! Asgarv Moments är till för att jag ska minnas min sjuukt bra humor xD
Jecka skulle ta ut Våran katt ur mitt rum eftersom att jag skulle sova och jag utbrister på skoj:

- Stoppa ner han i väskan så får du inte så mycekt att bära.

Och vips står vi båda där och försöker trycka ner honom i väskan, han såg ut som en Paris-Hilton hund fast i kattform, han gjorde inget motstånd när han väl tog sig ner i väskan och han hängde bara där som en våt trasa.. Usch, jag vek mig i skratt xD




Dålig mobil bild


Åter Blåsis

Nu är jag hemma igen efter 5 dagar i Kåsböle!
Har varit mycket trevligt som vanligt!
Idag har varit en soft dag, har mest lekt och sovit middag! :D

Sitter här vid käksbordet nu och har just ätit en Jenny macka (Med Jenny Macka menas att det är någon form utav macka som inte liknar andra mackor, i dettaa fall så var det bröd + chili con carne + ost + Cream fraishe + Micro)
Detta var väldigt gott eftersom att jag började känna mig ganska så hungrig!
Usch, har inget viktigt att säga egentligen, ska typ sova för jag är ääääckligt trött!

ahah.. btw, Anton har nu mera en motståndare som slåss om min kärlek! 
Jag vet, det är underbart att vara Älskad! :)
(Men Anton, du vet att du vinner) ^^



Jenny Goes DROGAD (?)


Lördag

Usch, jag är väldigt deprimerad.. imorgon är det söndag och det inebär att jag ska åka hem igen och att praktiken närmar sig igen :(
Sen så är det länge innan jag träffar Anton igen och neej... usch! :(
Middagen igår blev btw hur god som helst! KJan vara för att jag var extremt hungrig men still... jag och Anton lyckades med vuxenprovet.. att göra egen potatisgratäng och grilla kött! fan vad bra vi är ^^

Lååång lista snodd från Diana :)

TJEJLISTA

1. Har du ett par rosa string? Hmm.. rosa,orange typ x)
2. Vem var den senaste du pussade? Anton
3. Vad har du för bhstorlek? Har nyss kollat upp det, tro det eller ej, den som gissar rätt.. utom anna, får 10kr :D
4. Trivs du med det? Ja det gör jag väl
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Det är en del! :)
7. Vad gjorde du inatt? Jasi, drack drinkar, såg på film osv :D
8. Och i förrgår natt? Då sov jag
9. Vad gör du innan du ska sova? Gör inget speciellt, sover som dirrekt
10. Kan du prata med din mamma om allt? Nej!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? För mamma, pappa vet jag inte xD
12. Har du varit gravid? nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Been there done that.. joo jag blev jätte glad :)
14. Choklad eller glass? choklad
15. Push-up eller T-shirtbh? push-up
16. String eller hipsters? Varierande
17. klackskor eller gymnastikskor? Beror på tillfälle :)
18. Kjol/klänning eller jeans? Kjol/klänning är ju skönast men använder mestadels jeans

TIO FAKTA

1. Hemstad/ort - Piteå
2. Hårfärg - shiiet... rött,grått,brunt konstigt xD
3. Längd - ca 1,73
4. Frisyr - Rakt nedsläppt, tråkigt
5. Ögonfärg - Blå
6. Skostorlek - 40
7. Humör - Glad, lite trött
8. Vänster eller högerhänt - Högerhänt

TIO SAKER OM DITT LIV

1. Har du nånsin varit kär? Jo
2. Tror du på kärlek? Jo, antar att jag gör det
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Joo absolut
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Har nog alla
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? jo, inge roligt de heller
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Har blivit kär i nära vänner
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Ja det har jag
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Joo, förhållandet jag är i nu var ett sådant
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Jaasi.. har jag ?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej

TIO SAKER

1. Kärlek eller pengar? Kärlek, men har gärna lite pengar också
2. cider eller öl? cider
3. Dag eller natt? natt :)
4. One night stand eller förhållande? förhållande
5. Tv eller internet? internet, går att se tv där också ;)
6. Pepsi eller cola? cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Båda :D
8. Färgfoto eller svartvita? beror på
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face!
10. Bilddagboken eller myspace? Bilddagbok

HAR DU

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? Har aldrig smitit
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? har hänt
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? vem har inte?
4. Har du hoppat bungy jump? tyvärr inte
5. Har du nånsin varit med i en olycka jaaaa... läskigt!
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Nee men för tillfället lät det väldigt gott :D
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? möhöhö.. jaa :D
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nee, man kanske skulle pröva xD
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Joo
10. Har du nånsin tyckt att världen är super? Jaa det händer väl också :D

KÄNSLOR

1. Saknar du någon just nu? Det finns alltid någon som man saknar
2. Är du glad? Joo jag klagar inte
3. Är du fundersam? en aning
4. Är du uttråkad? joo det också
5. Är du tysk? nej
6. Är du italienare? Nej
7. Är du fransk? nej!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja

OM DIG

1. Hur mycket är klockan just nu?  18.48
2. Namn? Jenny
3. Vart bor du? Piteå
4. Hur många barn vill du ha? 2 kasnke :)
5. Vill du gifta dig?  Japp.. allt är redan planera och klart xD xD
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? skär den
7. Har du ätit sushi? ja, men det var inge gott
8. Favoritglass? Calippo eller mjukglass
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 1
10. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? jaa
11. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? säkert, men kan ej minnas det
12. Har du syskon? Ja bror och syster
13. Har du ljugit på någon fråga? nä
14. Har dina föräldrar ljugit för dig? Det tror jag nog
15. Har du varit full den här månaden? Jovars det har jag, igårkväll med grabbarna :D
16. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? joo, känner att jag ångar att jag började skriva
17. Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej det var några timmar sedan
18. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Nee har jag nog inte
19. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? nej
20. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?  nej

FYRA GREJER

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Tack och lov nej
2. Har du en hund? nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Med Anton, blir så ensamt annars
4. Tror du på spöken? Absolut

SKULLE DU

1. Skulle du vilja vara längre? nej
2. Skulle du vilja väga mer? nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? Sitter här med en 1,5åring och ser på Teletubbies,  inte så tändande xD
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? neeh,, men det skulle vara gott med en drink ^^

KAN DU

1. Kan du röra på öronen? Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Klart jag kan
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Joo oftast
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? tror inte det
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Jaa klart jag kan! :)
7. Kan dina vänner lita på dig? ja det kan dom!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? nej
9. Kan du suga? Klubba ? ;)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jodå

VEM
1. Vem älskar du? Anton, vännerna och familjen <3
2. Vem kan berätta allt för dig? vet inte
3. Vem vill du bli full med? Jaasi, spelar nog inte så stor roll x)

Sen middag på G oja!

Håller på att fixa potatisgratäng och ska nu gå och joina Anton vid grillen!
Jag SVÄLTER!!





DAMP-BILD!



Sommaren är nära

Det känns fruktansvärt skönt att känna att sommaren äntligen är på gång. Ännu en dag med strålande sol, ja.. det värmer i både hjärta och själ som morfar skulle ha sakt. Sitter tyvärr inomhus nu, håller på och lagar mat och Anton och Pär som är ute och fixar med nått! Synd bara att jag är en usel kock xD
aja vi får se hur det går!

oohh... igår såg jag de sista avsnitten av heroes sessong 4... LÄÄNGTAR TILL NÄSTA SESSONG<3
aja, ikväll vet jag inte vad som händer, vi ska grilla och sen får vi väl se, det pratas om att vi ska åka och bada i sjön ;)

Pusshej! ^^

Solen steker

ÄL,NMj jkkk k    98gbhm   vgr6yfbbvgh8767G TF


 Hej igen! ^^
Det här ovan var ett meddelande från Antons brorsdotter, det kanske finns någon 1,5 åring som förstår detta ^^
Hon hade visst inte tid att skriva mer än så för nu blev det andra saker som var roligare :D
Vi har varit ute nu allihopa och köpt glass i lövånger! Calippo, helt klart den bästa glassen :)

Vädret är så äckligt bra idag, jag hoppas att det är lika bra hemma hos er! ^^

=)

Blev snabba ryck igår men jag hamnade iallafall här i Kåsböle :)
Har just lagt Antons brorsdotter för att sova middag och har även diskat, Anton och Pär är ute och fixar med några stubbar i trädgården! jasiii... så frågan är ju vad jag nu ska hitta på, kan nog inte gå ut och lämna lillan härinne så blir väl att sitta och vänta på att hon ska vakna så jag kan ta ut henne sen! ^^

!KÅSBÖLE!

Tjoo bloggen, Anton ringde för en stund sedan och frågade om jag hade lust att komma ner till honom idag så nu har jag duschat och fixat mig och väntar på att hans brorsa som ska plocka upp mig ska ringa och säga att han är påväg! :)
Har bara ett litet problem, vettetusan vad jag ska stoppa datorn i för nått, Bror min har ju tagit sin data väska till gbg så jag kan ju inte låna denna... hmm detta får funderas på! ^^

Cyaa in Kåsböle! ^^

Helg

Nu är jag hemma från praktiken. Skönt, har inte funnits så mycket att göra.. har mestadels sett på tv..
Blandannat så kom barndomsfavoriten Arkiv X så jag har nu fått se ett avsnitt av detta trotts att jag lovade mig att inte göra det. Som sakt det var fortfarnade lika bra men inte lika spejsat som det var för 12-13år sedan x]
Så nu är jag ganska så trött men kan inte sova eftersom Jessica var så snäll och väckte mig så att jag skulle kunna komma och hämta henne på skolan! yeey...

Pengar

Finns mycket som jag vill/borde köpa.. vissa saker mer värda än andra och vissa saker är bara småskit, men det är småskit som jag tyvärr inte kan köpa eftersom kontot visar på näst inpå tomt. Därför måste allt vänta till den dag då jag får pengar (Halleluja för lön)

- Sommriga byxor (Byxor i allmänhet skulle jag behöva skaffa eftersom att jag är dålig på att köpa detta. Har kollat igenom min garderob och insett att jag har inga kortbyxor att använda nu till sommaren.. MÅSTE köpas!)

- Nya skor (Skor att ha på balen/studenten och lite annat nytt behövs :) Detta brukar dock inte vara nått större problem eftersom att jag älskar att köpa skor. För tillfället är det bara pengarna som är problemet)

- Lösnaglar (Fjortisaktigt och blir ofta fruktansvärt fult, men jag har fått en ide om att jag verkligen vill prova detta igen då jag har hittat några asballa.. hmm.. vi får se om denna impuls går om)

- Biljett till Toxicbar på Studenten (Redan gjort, I'll be there)


- BH (En av dom här som man klistrar fast och även någon vanlig ny x)

- Mascara (Hatar att köpa detta, men nöden har ingen lag)

- Tungpiercing (Längesedan nu, vill ha nått nytt)

- Twilight (Eftersom jag lever fattigt studentliv så har jag fortfarande inte haft råd med denna ännu)

- Student klänning (Redan klart)

- Ramar (Vill rama in bilder på nära och kära)



mm. Listan kan göras fruktansvärt lång. Tyvärr så kommer min blivande lön mestadels gå till följande:

- Telia (Dongeln kostar pengar, räkningen för de kommande 3 månaderna har kommit och här är dommen. 616kr)

- Mamma och Pappa (Superkul att åka till Cypern, supertråkigt att måsta lämna tillbaka pengarna som mamma och pappa lånade ut. 3000kr)



Choklad och Cola?

Har nu försökt få en liiite liiite mer sommrig look här på bloggen än tidigare. Insåg plötsligt att det såg ganska vintrigt ut med stjärnor i bakrunden, så som ni nu kan se så har jag en blå himmel och moln istället. Passade kanske inte så bra ihop med det svarta men ni får nöja er med detta! ;)

Nu ska jag lägga mig och sova en stund för att sedan bege mig till praktiken, jobbigt men sant! Funderar dock på att stanna på vägen och köpa lite choklad för att hålla blodsockret uppe när det blir som jobbigast. Menmen... vi får se!  :)
Sen efter denna hemska natt så är jag ledig 5 dagar... tjoohooo lycka delux! ^^




Vågar du utmana mig?
-------->http://metheone.mybrute.com/

Sammanbrott nära

Sitter här hemma och det känns nästan som att detta är en ledig dag, men icket!
10 timmars praktik ligger framför mig då jag inatt ska ha praktik. Inte speciellt roligt men jag hoppas att jag kan hålla mig  vaken! Ska försöka sova middag senare ikväll!'
Hursomhelst, sitter som på nålar just nu eftersom att jag väntar på att posten ska komma. Ni förstår min balklänning har ju inte blivit levererad till mig ännu och jag har fått veta att den KANSKE ska komma idag, det hoppas jga verkligen eftersom annars måste jag ha en klänning som jag absolut inte vill ha men sproll.... :P
Usch så alla håll tummarna!
Platserna till balen är iallafall fixade nu.. Tack Sanna för all hjälp! ^^

ANNAWIKSTRÖM

Detta är ett specialinsatt meddelande till Anna Wikström eftersom att jag inte är helt säker på att jag kommer prata med dig idag. Thom ringde och berättade att han fått ett samtal från vår favoritlärare som sakt att vi måste skriva om rapporten. Detta ska vara klart den 28:onde. Vi får fixa det till veckan med andra ord. Om du träffar Ida kan du ju meddela henne detta också!


Praktik! -.-

Jag har uppmärksammat att jag ofta är väldigt dålig på att skriva inlägg här under helgerna.. men det beror väl på att jag har en massa annat att göra i guess!

Fredag: Fredag kom Anton hit, efter några timmar så kommer vi på att vi kanske skulle ta och åka ner till stugan jag och han och vara där så.. sakt och gjort gjorde vi detta. Vi anlände vid halv 12 tiden ungefär så det var nästan bara att packa upp och hoppa isäng! x)

Lördag: Spelade lite GH på morgonen och avnjöt en god frukost för att sedan åka in till stan och köpa Anton en kostym. Snacka stiliga karln jag har :) Vi åkte sen hem och satte oss nere vid stranden och drack oss nån liten drink och hade bara mysigt. Anna kom också ner och vi började med att låsa in henne i koferten på bilen.. ahah.. liiite jätte kul :D Sen fick vi mer besök utav Thom och en tjej som heter Emelie :) Vi grillade lite, spelade buzz och såg omröstningen på Eurovision. Låten som vann var helt okej.. jag tror jag kommer börja gilla den riktigt mycket senare när jag hört den lite mer! Sen åkte alla hem och jag och Anton fick lite sömn! ^^

Söndag: Vi seega extremt mycket på morgonen och städa lite smått ihop MEN.... då kommer anton på att han måste klippa sig så.. jag klipper honom (ahaha.. finns bilder xD) säger som så att jag skall nog inte bli någon frisör. Tanken var ju att håret skulle rakas av men... rakapparaten vi skulle använda funkade inte så vi hade det lite jobbigt ett tag tills pappa kom med en annan rakapparat.. så nu har jag inget hår =( *sadface*
Okej.. det är väl faktiskt helt okej men det säger jag inte till Anton x)

Måndag: Har än så länge skjutsat Bror till skolan och Anton till busstationen! Så nu är det bara få minuter kvar innan jag åter igen ska sätta mig i bilen och åka iväg till sjukhuset och ha ännu en praktikdag.. Usch ta mitt liv! Så det är väl det jag kommer göra av min kväll.. Inte särskillt lockande men plikten kallar.
Balklänningen min ska nu komma imorgon säger han... det tror jag vad jag vill om men vi får väl se.. Om den inte kommer så kommer jag vara helt jävla unik på balen. INGEN kommer ha en liknade klänning som jag... sanna mina ord ( Hoppas verkligen klänningen jag beställt kommer!!! x) )

Aja, nu ska jag sluta sega.. jag gör detta bara för att jag ska slippa åka!
PUSS! =)

Kärlek
<3

GOOOOOOOD MOOOORNIIING

Jasså.. då var man vaken igen men inte hälften så utvilad som jag trodde att jag skulle vara. Har ätit min dagliga stektägg macka och jag mår verkligen inte alls bra. Men ingen tid att stanna hemma så det är bara att åka iväg till skolan och börja dagen med motion till musik! jobbigt jobbigt men det kanske gör underverk... vem vet! x)

FÄRDIG!

Okej.. massa onödigt skrivande om mina jävla läxor idag men det har varit sjukt jobbigt.. Är nu äntligen färdig med nationella så vi får hoppas att det går vägen imorrn då! Är så jävla trött nu så jag ska hoppa isång nu.. kommer kännas som världens sovmorgon eftersom att jag får sova hela en timma längre nu än tidigare dagar!


Dössiii nenny

Jaa.. nu har jag Fixat klart Tai chi arbetet... snacka cp arbete som jag nu verkligen ska lägga bakom mig och aldrig i hela mitt liv tänka på igen.. Det var verkligen helt ointressant! Porrarbetet är nu även också klart så då är det bara redovisningen kvar sen är jag klar med det också!
Men då... ni som läst förra inlägget... har jag ett problem kvar! Det vill säga mitt tal som jag ska hålla imorgon. Detä r verkligen pissigt dåligt och jag kommer inte ha en chans i världen att få bra betyg på det! jag stammar mig fram eftersom att jag egentligen inte har någon aning om vad jag egenltigen vill få fram, och det är väl ganska pinsamt med tanke på att arbetet handlar om min alldeles egna teori! -.-

Usch för skolan ibland.. Hurra för studenten! ^^

Första delen av veckan.. Avklarad!

Har börjat dela in veckan i 3 olika delar, Praktik - Skola - Helg!
Har nu klarat av hela första delen, nu återstår det bara två varav en jag längtar till! ^^
Som sakt, praktik + tandläkare idag, tandläkaren var en baggis, skulle bara rönka visdomständeran så det gick på två röda! Praktiken har varit lite segare men det har gått ändå hyfsat bra. Fick på egen hand göra två BS och även plocka ut nålar ur händerna åp folk.. seee... vad man kan lära sig på en dag!

Nu ikväll ska jag sätta mig ner och skriva min inlämningsuppgift till Altenativ medicinen, den ska handla om Tai chi.. MYCKET TREVLIGT * mycket ironisk ton *
Sen ska jag försöka få mitt svenska tal att inte låta lika jävla pissigt som det gjort tidigare i veckan och jag ska även skriva ett PM. SEN... (ojojoj.. mycket ikväll) så ska jag fixa min Porr power point och träna in den ifall det skulle bli av att jag redovisar den imorrn, man vet ju aldrig! och slutligen så ska jag försöka ringa till Anton.. få se om jag hinner! Hoppas då det!

Så trevlig var min kväll.. hoppas du har det bättre!

Hemma, snart tillbaka igen -.-

Kom just hem från praktiken, ibland blir jag bara så arg.. JAG ÄR INGEN IDIOT!
Det kan verka så ibland men nej nej... skenet bedrar... -.-
Aja idag hejjar jag iallafall på Marlena Ernman som ska kvala.. Jag kan tyvärr ej titta på detta eftersom att sängen kallar.. usch för tidiga mornar! Menmen... det är väl bara att stå ut I guess!

Puss och kram till alla jag tycker om, resten skiter jag i!
*Lagomt glatt humör*

SOOFT MORGON!

Egentligen borde man börja ställa klockan några timmar innan man ska iväg (Okej.. kanske inte är så passande när man börjar klockan 7, men alltid annars). Har haft världens mest softa morgon idag då jag:

- Vaknade själv vid halv 10
- Softade framför datorn
- Tog en Dusch
- Lagade Fruch åt mig och Jecka (Majskolvar + Smör + Vitpeppar = YUMMII)
- Pappa hade fixat det jag skulle ha mid mig till middag (Spagetti och pappas köttfärsås ^^)
- Softade med Jecka framför tv:n och garvade åt Tv shop
- Softade framför datorn och pratade med min gamle kompis Jensiii, Bestämde att vi måste hitta på någon kul snart ^^
- Klädde på mig och plockade ögonbrynen (tro det eller ej, det måste också göras ibland, misslyckades dock totalt så ser ut som ett freak, men... så får det vara!) ^^
- Softar framför datorn igen, ungefär en halvtimme kvar innan avfärd!

Så soft borde alla människor få ha varje morgon! ^^
Menmen, resten va dagen kommer nog vara desto sämre! Usch, ibland är det jobbigt -.-

Yeey -.-

Dax för praktik om några timmar,  vilken betyder att jag kommer inte hem förrens vid 10 någongång och ska upp klockan 5 kommande morgon. Kan man annat än att känna sig lycklig? -.-
Ska väl hoppa i duschen, fixa nå käk, fixa nå käk som jag kan äta till middag sen!

Inte rolig dag

När trollmor har lagt.....

Jani.. nu är det snart dax att dra sig under täcket och sakta slummra in i en djup dvala!
Usch så skönt det lät.. erkänn ? :)

Färgningen gick för övrigt bra.. Det blir skitcoolt och jag blir lite lagom avsi sådär! Mitt egna lilla hemliga projekt som jag pysslade med samtidigt gick inte fullt lika bra.. Slutade med att jag blev halverst uppäten innifrån och avbröt projektet tidigare än planerat. Ska dock ta tag i det om ett par dagar och då ska jag fan HÄÄÄRDA!!!

SEN... lyssna nu gått folk för nu kommer en stor sorg i denna vardag.........
Det visades gamla avsnitt av Two and a half men.. jag som har gått och sett fram emot detta hela daan ='(




Ser man på vad man kan råkas hitta i gammla mappar.. Stod modell för en klasskompis arbete och här var den slutliga bilden.. Ganska najs om jag får säga det själv! ^^
Sååååå titta och njuuuuut!

Så puss noobs dax för sängen!

Färgning på Schemat

Ja.. ska kasta in ett litet inlägg nu innan jag går och färgar syrrans hår, det börjar vara så urblekt så jag tvingade henne att köpa hårfärg, ska även göra en liten..hmm.. skumm sak på mig själv.. få se hur det blir! x)
Praktiken idag har faktiskt varit riktigt rolig, jag har fått följa med en patient under hela förundersökningen och se hur det går till, ska nog få vara med på det någon mer dag!
Sen så har jag hunnit med ännu mer smågrejjs, har hämtat mitt Schema för sommarjobbet så nu vet jag precis hur jag jobbar.. usch, det var som jag fruktade, alla dagar man vill vara ledig var man inte ledig =(
Det suger ju men får väl ta ledigt någon dag så att man får iallafall någon bra dag ledigt!

Ikväll blir det Tv, Simpson och Two and a half men.. soooft <3
Borde ta tag i att skriva mitt tal också till Svenskan!


Aja.. Syster väntar...

Hohh

Efter mycket slit så har jag Frida och Sofie snart avslutat boken som vi gör till mentorerna!
Skönt.. det är mer jobb än vad man tror med en sådan, bara idag har vi suttit 5 timmar!
Menmen snart är det färdigt =)
Jag ska passa på att sova nu eftersom att det blir en tidig morgon imorgon..

oooh...

såg nyss att senaste inlägget var det 365:e inlägget... alltså.. om man då sprider ut dessa så har jag med andra ord skrivit ett inlägg per dag i ett år... men det stämmer nog ganska bra. Bloggen här kom ungefär till för ganska precis ett år sedan.. GRATTIS BLOGGEN *Blåsa i tutor och käka tårta*

Jah.. kommer nyss hem från en helg i Kåsböle, nästan min nya favoritplats ^^
Kan kanske ha nått att göra med att det bor en underbar människa där + 2 till människor som är trevliga att umgås med :D menmen... hursomhelst... vädret har sugit totalt så vi har knappt gjort nått alls.. eller... joo.. jag fick äntligen se hela THE TERMINAL så jag är nöjd och glad.. den var riktigt bra faktiskt!

Just nu sitter jag hemma här i byn och väntar på Frida och Sofie som ska komma och hjälpa mig att fixa presenten som våra mentorer ska få på studenten. Den kommer nog bli ganska najs! ^^


-

Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight



Vuxenpoäng?

Jani, nu har Jenny Engman sökt sitt första riktiga jobb.. sökte nu en möjlig heltidstjänst som Personlig assistent.. well... man måste ju börja någonstans. Rut har iallafall lovat att vara min Referens ifall jag behöver någon sådan. Vi får väl hoppas att dom hör av sig iallafall.
åååhh.. fatta lycklig jag blev, hade redovisning idag I Psykiatri. Rut var då så nöjd.. (psst... MVG i kursen!!! ;D)
Fick en massa berömm.. tänk ändå, trotts att jag är orkeslös och inte har någon ork till att jobba så kan jag ändå ibland få till det! ^^

Nu under kvällen så har jag varit och sett på Teater i hortlax, syster yster var en utav aktriserna och dom var verkligen jätte duktiga, såg samma teater när jag själv gick i hortlax men jag tyckte att dom hära gjorde det mycket bättre! =)
Sen har jag skurat och nu är det dax för damtorkning!

Imorrn äre fredag... <3

Äntligen

Praktiken slut för i veckan tack och lov! Har verkligen inte varit min dag idag om man säger så.. jävla världelöst! Skola imorrn.. även detta världelöst! Tack och lov att veckan snart är slut!
Ett plus till dagen, snackade nyss med Anton! Typ som på gamla goda tiden.. sånt kan göra mig lycklig<3

ÄNDÅ!

Har faktiskt lyckats ta mig i nackskinnet och göra nått idag!
Efter praktiken åkte jag hem, påbörjade en fruktansvärt brutal städning (Skurning och damsugning imorrn) och sen gjorde jag klart min Pornografi-Powerpoint! Så nu är det bara att redovisa då!
Imorgon kommer Sinkan på praktiken och ska kolla om jag sköter mig..

Ber om ursäkt för min inaktivitet överallt.. jag orkar bara inte med sånt!
Nej, nu tar jag en tidig kväll!

e.m.o

I'm strong on the surface
Not all the way through







Hjärtat talar ut

Tack Älskling!

Det finns så mycket jag vill tacka dig för. Jag vill tacka dig för att du finns, för att du gör mig lycklig, för att du lyssnar, för att du är du, för att du är du visat mig hur kärlek ska vara, för skratten och för så mycket mer.
Men vill även tacka dig för små saker såsom för i helgen! Älskar att ha dig i närheten! Du gör mig trygg. Jag vet att jag säger det ofta, men det är ord som tåls att sägas om och om igen.
Jag Älskar dig!
Vad jag än säger, hur gnällig och sur jag än kan vara, så ska du alltid minnas det. För de orden ändras inte, inte i första taget! Efter det här året tillsammans så kan jag säga att allt känns så rätt! Ser fram emot fler underbara dagar, månader, år tillsammans med dig!

Du är världefull
Tack
<3




Livet

Tänk att jag ändå har några få trogna själar därute som trotts min otroliga inaktivitet fortfarande fortsätter att besöka mig! ^^ Jag har verkligen inte haft varken ork eller tid att sätta mig och skriva några få rader här.. jag har knappt suttit alls vid datorn på väldigt länge! Så lite nyttig är jag ibland! Har börjat min praktik på Ortopeden nu! Går ganska bra, idag har jag fått plocka bort stygn! :)

Valborgs så var vi ett litet gäng i byske nere vid havet! Jag hade fruktansvärt trevligt och det hoppas jag alla andra också hade! :)
Fredag så åkte jag och Anton hem till mig på middag och Sen på lördagen skulle vi vara barnvakt åt Antons Brorsdotter Lilly! ^^ Sötast ever <3
Jag, Anton och Lilly var ute och körde lite bil och åkte blandannat och tittade på Antons barndomshem! ^^

Sen har dert inte hät så mycket annat i mitt liv. JO!.. skulle nyss vara duktig och ta tag i alla skolarbeten och fixa ihop lite powerpoints MEN!!!!!!!..... vi har ingen powerpoint hemma insåg jag plötsligt!!! :(

Nej.. nu middag!  =)

RSS 2.0