Filmtips



Dagens filmtips får bli en film som jag såg idag, som jag sett flera gånger tidigare men det var längesedan nu. När jag såg den nu så blev jag påminnd om hur bra den är. Handlar om en utvecklingstörd man som får ett barn och om hans kamp att få behålla barnet. Underbart söt film men samtidigt tankeväckande...
Se den så förstår du vad jag menar.

Från filmens baksida:
"I denna fängslande berättelse möter vi den utvecklingsstörde Sam Dawson, ensamstående far till Lucy som han uppfostrar på egen hand med hjälp av sina minst sagt udda vänner. När Lucy fyller sju år och är på väg att växa ifrån sin far i fråga om kunskap och intellektuell kapacitet hotas deras täta förhållande när en socialarbetare träder in i bilden och vill placera dottern i fosterhem. I hopp om att återförenas med sin älskade dotter anlitar Sam advokaten Rita Harrison, en självupptagen och skoningslös karriär-kvinna, och tillsammans försöker de bevisa att allt man behöver är kärlek..."



Torsdag

Ännu en dag över.. tänk vad dagarna går fort!
Har umgåtts med Anton och Jecka hela dagen med diverse bryggmys, 500 och Hejknäkt.. Sen skjutsat hem dom till Blåsmark. Nu sitter jag på jobbet och har allmänt tråkigt och... blaha!

Helg planer:
Fredag:
Hämta Anton i Blåsmark, skjutsa honom till Åbyn.
Sen ska jag Umgås med Arvid resterande tiden.

Lördag:
Ta bussen till Luleå med Syster där det ska shoppas och gå på luleå kalaset!
Söndag:
Hämta Anton i Åbyn (?)

Blir nog trevligt

Ändå! :O

uppe hyfsat tidigt för att vara jag! Duktigt!
Ska jobba ikväll så blir säkert uppdates då.. ska försöka göra något av denna dag!

RUBRIKBRIST!

Sitter och myser framför tv:n. Får lite dåligt samvete eftersom att vädret strålar. Får ta och gå ut snart! Anton har åkt och fiskat med Pappa och Jessica så jag är lite solo. Ganska ovanligt faktiskt x)
Gick just upp ett ljus för mig att det är torsdag imorgon och åter igen dax att jobba! Lite trisst men är ju ledig helgen så än så länge har jag några lediga dagar kvar.
Mjaah. idag har jag och Anton städat husvagnen och lagat mat till familjen. Det blev grillat kott/majskolvar/champinjoner, potatissallad och Jennys egna Sommarsallad x)
Gott och uppskattat.

SååååW.. inte mycket mer att säga idag!
PussochKRam

Trogna små människor!

Ändå.. jag har en del trogna läsare trotts att jag tar en oannonserad paus!
Glad jag blir! ;D
Har iallafall inte haft någon lust eller ork att sitta vid datorn de senaste dagarna. Har mestadels inte haft mcyket annat för mig men har inte varit på soec bra humör så då är det lika bra att låta bli!
Men låt se vad som hänt nu:

- Deppat under PDOL
- Fått lön, inte så mycket att skryta om men 3000 för tre dagar är väl inte så pjåkigt?
- Köpt en ny BH. Har alltid tjatat om att jag ska någongång i mitt liv investera i en riktig bh, och nu äntligen har jag köpt en BH på Intim i Piteå för 400kr, så dyr men ack så underbar <3
- Fiskat med Anton i Blåsmark. Riktigt mysigt trotts att vi inte fick så mycket fisk. jag lyckades få en ganska stor abborre iallafall så jag var nöjd!! ^^
- Startat mitt nya nyttiga liv, som så många gånger förut

Ikväll blir det nog Rockband / Filmkväll med Thombala! ^^
har saknat den pojken, är 7 veckor sedan jag träffade honom nu, förutom den lilla fylleträffen under PDOL! ^^
Kommer nog bli najs!

Cya! ^^


PDOL

Yaah! Har varit på PDOL idag under dagen dock. Åkt ltie karuseller och käkat Langos.. Ingen sommar utan Langos <3 Köpte även en ny tungpiercing. Skönt eftersom ajg började bli ganska så less på att ha den vanliga titan saken!'Sen har jag typ varit avdäckad hela dagen.. sov hemma ändå tills Anton väckte mig för att jag skulle åka på jobbet. Tur att man har en vandrande väckerklocka!
Fick min lönespec idag.. 3000 kr kommer jag få i lön.. surt.. inte mycket, men kommer väl bli desto mer nästa månad!
Just nu sitter jag och lyssnar på musiken som spelar utanför. PDOL är i full gång och jag är inte där. Sorry folk, ni kommer få många ledsna inlägg här..... JaG VILL PÅ PDOL!!! :(



Nya tungpiercingen, häftig va?


Piteå sweet home!

Hemma från Boden nu. Har hft det riktigt trevligt med Carrow. Vi har typ vart och fikat, käkat korv och badat! Mysigt värre. Sen har jag ju fått se vars hon bor nuförtiden och det är ju aldrig fel!
Sen tog vi bussen tillbaka till piteå eftersom att jag skulle hem och Carro skulle på Piteå dansar och ler...
är så avis, är avis på alla som ska dit.. JAG VILL OCKSÅ!! :( :(
Så ledsen... min helg är förstörd!



HAHA.. vi ser rätt slitna ut båda två.. men jag gillar oss iallafall ;D

Boden

Sitter på bussen påväg mot boden nu!
Yiiey! :)

Sovdax. men inte trött

Jobbigt läge, borde gå och sova etfersom att det är sovdax oxh ska upp tidigt imorrn. Men jag är inte riktigt trött och jag ska duscha.. jobbigt! Blir att sitta och kolla Scrubs nu och sen hoppa i duschen innan jag lägger mig.  Kommer nog ändå inte kunna sova eftersom det spökar som fan här + att jag är nervös över bussresan imorrn!
Jobbigt läge!

Aja TV-DUSCH-SOVA sen BODEN
Cya!

Filmsnyggingar

Hade inget filmtips idag så jag tänkte ta och visa mina favorit snyggingar på filmduken ;D

SNYGGING 1


Johnny Depp
*Dreeegeel*. En skådespelare som bara blir snyggare och snyggare ju äldre han blir. Förutom det så älskar jag att hans filmer är så varierande. Medverkar inte bara i en sorts changer utan varierar sig oerhört. ^^

Favoritfillmer med Johnny:
Pirates of the carribean (trilogin), Secret Window, Gilbert Grape


SNYGGING 2


Edward Norton
Även här har vi en riktig ögonsten på filmduken. (alla flickors hemliga dröm?)
Nemen han är rikitgt riktigt snygg, och ett plus i kanten så är han ju en riktigt underbar skådespelare också

Favoritfilmer med Edward

American history X, The Incredible Hulk


SNYGGING 3


Robert Pattinson
När de flesta fick syn på denna grabb i filmen Twilight så var det nog inte många flickor som kunde undgå att bli förälskade. Om det var i honom eller i själva historen det hör inte till saken!
Han kom, han lyckades! Vad mer kan vi begära :)

Favoritfilmer med Robert:
Twilight? ;D

Och sen...
en liten bonus kille som kanske inte är speciellt snygg men är en av mina absoluta favoritskådespelare
*Dramatisk musik*



Tom Hanks

har han gjort en enda dålig film?
Isånnafall har jag då inte sett den. Man får gråta och skratta!
Du kanske inte är så snygg mr Hanks, men nog fan är du en av mina favoriter iallafall!
Kanske tillochmed den bästa?

Favoritfilmer med Tom
The Terminal, Cast away, Forest Gump, The Green mile
mm.




WORKIIIEE

Åter igen på jobbet. Känns som att jag tillbringar största delen av min tid. Fast iofs. Jag är jju här 12timmar per dag i 6 dagar den här veckan så det är ganska mycket tid!
Är ganska soft och lugnt här idag så jag ska inte klaga.
Imorgon åker jag till Boden för att umgås med Caroow.. spännande eftersom jag aldrig åkt buss dit ;D;D
HAHA jag kommer åka vilse, sanna mina ord! :D


THESIMS2

Yepyeepp.. Dax för The sims! <3


Filmtips

Jag lovade ett filmtips och då ska ni självklart få ett filmtips!


Eftersom att jag har en förkärlek till Disneys filmer så är det ett under att jag inte har lagt upp någon sådan film. Men som sakt här kommer en som ligger mig varmt om hjärtat. Alla älskar vi väl Timon och Pumba? Vi fick kanske lite för lite av dom i den första filmen? Den här filmen utspelar sig samtidigt som första Lejonkungen filmen, skillnaden är att denna gång så får vi se hela historien ur Timon och Pumbas ögon. Lovar att det blir många skratt :)

Från filmens baksida:
"Följ med tillbaka till den mäktiga savannen där Lejonkungen regerar! Fortsätt en liten bit till. Ta vänster. där någonstans hittar du Timon och Pumbaa i deras egen och helgalna version av det storslagna äventyret i Lejonkungen 3 - Hakuna Matata. En film om allt som hände bortom, under och vid sidan av Lejonriket. Berättelsen börjar när lustigkurren Timon lämnar sin familj för att leta efter sitt eget paradis. I det höga gräset på savannen hittar han något helt annat: det oborstade, fisande vårtsvinet Pumbaa! De blir goda vänner och snubblar en dag över lejonungen Simba. Vad de inte vet är att han egentligen är den riktige Lejonkungen, och att de själva kommer att ha en viktig roll i hans kommande äventyr. Se allt som hände - fast ur Timons och Pumbaas högst personliga och hysteriskt roliga synvinkel. Gillar du Lejonkungen får du inte missa Lejonkungen 3 - Hakuna Matata!"

55min kvar

Snart jobb igen... Gah INTE sugen!

Regn Regn Regn

Det regnar ute.. lite skönt eftersom att jag känner mig lite halvlat idag!  Då kan man med gått samvete stanna inomhus idag. Ska bli Tacos till middag så jag är ganska så allmänt nöjd, synd bara att jag ska iväg och jobba ikväll. Hade vart skönt att ta sig en filmkväll ikväll eller dylikt.

Kommer nog dock ett filmtips senare idag pga vädret, så håll ögonen öppna! ^^

Screw you, Tuppen

Yesss.. Jag är vaken och nyduschad. Sitter på jobbet och ingen är vaken ännu.
Längtar tills jag får komma hem och krypa ner under täcket igen! <3
Ser att vädret inte är det bäsa heller! Blir att softa eftersom att jag har mera jobb att ta hand om ikväll!

PussochKram, hörs när jag sovit ^^

Confused...

But not because of you
I Need you honey

























Jag Älskar Dig
1år3månader <3




















Time for bed Kids!
SleepWell

Nostalgi



Läste för ett tag sedan på Jens blogg om Nightwish konserten vi var på och har sen dess kännt lite nostalgi, vilken underbar kväll det var! Vi fick ju träffa hela bandet backstage efteråt, jag och Jens var som små fjortisar i det läget.. Underbara minnen <3



Jens, Anette (Sångerskan), Joakim och Jag

Filmtips



Idag har jag valt en film med min absolut favoritskådis (Bara för att han är så J*VLA snygg ;)
Nej jag skojjade bara, inte bara därför. Denna film är riktigt spännande. Jag älskar filmer där man inte kan förutspå slutet innan det kommer. När det kommer den här plötsliga vändningen när man blir helt stum. En sådan vändning har den här filmen. Älskavärd helt klar! ^^

Från filmens baksida

"Mort Rainey är en framgångsrik författare. En dag dyker en man som kallar sig John Shooter upp och anklagar honom för att ha kopierat en av hans berättelser. Mort är övertygad om att allt kommer att ordna sig så fort han får tag på det originalmanus som visar att han skrev boken först. Men det visar sig inte vara så lätt, och vem är egentligen denne underliga man?
 Baserad på berättelsen Stark, av Stephen King
."

Se den, bli skrämd, njuut! :)

Eyyyy!

Im BACK! missed me ? :)
har myst på i sommarvärmen. Jag och Anton for en sväng med fyrhjulingen till fiskecampingen igår och kollade in fiskarna. Tycker att det är skitäckligt när det är massor med fiskar på samma lilla punkt.. men fortfarande lite småcoolt ^^
Just nu sitter jag på jobbet. Ska jobba hela veckan nu! Känns lite jobbigt, men det är pengar! ^^

Ska uppdatera mera ikväll! LOVAR!^^

Sovmorgon

Skönt att få sova riktigt länge nu på morgonen. Hade ju sovit så pass lite de senaste nätterna.
Blev just förfrågad om jagville åka en sväng med motorcykeln men jag tackade nej (Ångrar mig nästan lite) för att fader är bra på att köra läskigt fort.

Idag blir det Palt hos farmor, riktigt smarrigt!:)

Hemma igen

Nu har jag kommit hem från lanet igen. Sitter här ute på altanen under en filt och Jecka sitter här brevid. Vi ska se på Knappnytt. http://Knappnytt.nu. Man får sig många glada skratt x)
Sen vi kom hem så har jag inte gjort mycket, sovit en liten stund och plockat Jeckas ögonbryn. Inte så mycket mer. Håller för tillfället på att hungra ihjäl. Dels för att jag inte ätit en riktig måltid på två dagar, dels för att klockan är 8 och vi har inte ens börjat med middagen. Vi väntar ju, som jag tidigare nämt, besök som snart är här så maten är väl på G nu.



- Hej, vi är mystiska



*snark* zzzZzzZzzZzzz

Jag är som en levande död för tillfället, ögonen vill bara stängas och jag lider varje sekund i vaket tillstånd. Sov nog inte förrens 5 igår och sen kommer pojkskrällena och väcker mig halv 10. GAH!
Ähh.. får nog skylla mig sj'älv när jag sover bland alla datorer (Alla pojkar i åldrarna 3-45 dras till datorer det första dom gör på morgnar, det vet ju varenda kotte). Blir nog spela om en stund då mina ögon väljer att fungera som dom ska. Tur att man har glasögon i sådana här sömnlägen, det blir så mycket lättare att fokusera då ;D
Någongång senare idag så ska vi dra oss hemmåt. Vi väntar besök från uppsala så det blir trevligt att träffa dom igen!


spel spel spel.... och mer spel..

Sitter just nu och lyssnar på Iron Maiden blandat med grabbarns tekniksnack. Jag deltar inte just nu eftersom att jag blev lat och dom skulle spela nå skittrisst så nu lämnade jag dem ett tag. Skönt med lite pause faktiskt!
Sitter och fular mig på paint och har riktat på en bild jag hade.. skitsnygg *nooot* men ganska så rolig.! x)

Ni kanske får se den senare xD

Live från Lanet!



Hej folket
 Kommer bli dåligt med uppdateringar idag eftersom att jag sitter i Renholmen på lan. Lite paus nu efter att ha spelat ett skittråkigt spel.. blaah! aja.. vi har trevlig iallafall! :)
Nee.. nu ska jag sociala med pojkarna
Vi får se om det blir fler uppdateringar, annars återkommer jag imorgon!
 Kram

Grattis Snygging <3



Den här snyggingen fyller år idag
GRATTIS
<3

Filmtips

Dagens filmtips:

Går till "The Simpson Movie".
Ett självklart val för alla Simpsons älskare (Hoppas att alla simpsons älskare redan sett filmen :O)
Varför man bör se den?
DET ÄR THE SIMPSON! världens bästa animerade familj, det är orsak nog ;D;D

Från Filmens Baksida:

"Det krävs en STOR bioduk för att illustrera omfånget av Homer Simpsons dumhet. Nu kommer långfilmen där man gör just det. I SIMPSONS - FILMEN, den efterlängtade filmen som är baserad på tv-serien om en av världens mest älskade familjer, måste Homer rädda världen från att ödeläggas av en katastrof som han själv har åstadkommit. Alltsammans börjar med Homer, hans tama gris och en läckande tank full med spillning - en kombination som utlöser en katastrof av proportioner invånarna i Springfield aldrig tidigare upplevt. "


Man kan aldrig skratta för mycket :)


Musik

Har pysslat med att radera lite skit från datorn och sortera upp på skrivbordet igen eftersom Anton har en tendens att spara allt på skrivbordet och jag ogillar att ha en massa ikoner där. Har även passat på att gå igenom all musik på datorn och laddat upp en lista med en massa nya/gamla goda hits. Än så länge är det 70 låtar i listan, men ska försöka fylla på med lite mer sen!



Som ni ser, den blev ganska lång. Men det passar bra på lanet imorgon, då har man nått att lyssna på! ^^

Sowwiie

Dåligt uppdaterat idag, men har haft fullt upp
Vi vaknade vid ett tiden och då skulle vi städa husvagnen eftersom att pappas kusiner från uppsala kommer på besök och ska då ha husvagnen. Sen bar det iväg till Blåsmark för att hämta Antons saker (Antons dator etc). Sen skyndade vi iväg till Renholmen där det är lan på G. Kommer inte delta ikväll utan joinar gänget imorgon bitti. Ni vet jag är en duktig individ som faktiskt har ett arbete att sköta ;D
anywayys, har äntligen fått sätta mig ner och andas ut. Har några timmar kvar innan jag börjar jobba så jag hinner vila ut ^^

Har åskat idag btw, underbart.. Jag älskar när det åskar. Dels är det så vackert dels så finner jag någon sorts lugn i mullrandet! Samtidigt kan det vara lite spännande om åskan är riktigt riktigt nära så det smäler och har sig ;)
Myspys <3


Bild: Google

Yesss Äntligen

Årets första vattenskid åk!
Underbar känsla att åka över vattnet med vinden i håret.
Dock så gick det inte riktigt lika bra som det brukar göra. Skulle stå på en skida som jag brukar och släppte då den andra, tappade balansen, slog en volt och hamnade på nå konstigt sätt  så jag mår skitilla. Kanske slog i njurarna eller dylikt.
Anton åkte också, han tog sig inte riktigt upp än men det var ju första gången. Vi håller tummarna flr nästa gång istället!

Filmtips i regnet

Olyckligvis så har det börjat regna ute. Misstänker att åskan inte är långt borta.
Men då passar det bra att se lite film.

Dagens film blir:


Underbar film med den underbara skådespelaren Tom Hanks.
 Han charmar och berör oss under hela filmen
Riktigt riktigt bra. Passar super till regniga sommarkvällar!
Se den! ^^


Från filmens baksida:

"Viktor Navorski (Hanks) kommer till flygplatsen JFK och blir ett oskyldigt offer för byråkratiska problem som gör att han varken kan återvända till sitt hemland eller komma in i USA. Väl inne i den nöjesfyllda flygplatsen skaffar Viktor vänner, jobb, en romans och uppfyller till slut Amerikas sanna hjärta."


Torsdag?

Jag vaknade nu på morgonen och trodde på fullaste allvar att det var torsdag och att jag skulle iväg och jobba ikväll, men icket. Onsdag idag och jag är helt död och kan för tillfället inte tänka eftersom att jag är så pass nyvaken. Skulle dock kunna döda för en cola just nu!

Återkommer n'r hjärnan klarnat

Myspys


Vackra va? ;D

idag blev en ganska slappmysig dag med film och dylikt. Runt 22.00 så åkte vi till Ica och köpte hot dogs och bröd som vi grillade senare med min familj.. Riktigt mysigt och vi tvingade Martin och Jecka att leka lappleken.. skitskojjs ^^
Men innan de satt jag och Anton i båthamnen och myste.. var underbart fint ute så vi satt bara där.. fulade oss en aning kanske (se ovan) ;) Han är Bäst..Love you <3

Ja.. nu var planen att hitta till sängen.. trött  som stryk! ^^
Sov gott, ska iallafall jag göra

Smeknamn

Två personer i min närhet får stå ut med en massa konstiga smeknamn.
De två utsatta är Anton och Jessica som är deras dop namn.
Ska vi kolla vad jag kallar dom?

Anton:
Älskling <-- Det mest använda
Älsk
Mosh
Boschi
Gullegroda  <-- Han hatar det ;D
 
med mera med mera... Anton har oändligt med namn ;D



Jessica:
De namn som jag använder mig utav ALLTID!--->Jecka
Jeck
Jecko
Grisiii
Och nu även---> Jocka
Bäbben

osv





:)

såja.. nu är mitt dåliga humör borta och jag är ganska så gla! :)
Sitter ute på altanen med Jecka och... jaa.. inget speciellt. VÄntar på äckelmiddag -.-
Vid det här laget vet ni kanske att jag inte gillar plättar och nu har pappa fått för sig att det är den perfekta måltiden och står just nu och tillagar detta... uschh....... 

RÄDDA MIG! Bjud på middag någon?? :O

Filmtips

Tänkte ge er ett litet filmtips ^^






Det är säkert många utav er som sett denna eftersom att den är relativt ny. Enligt mig så är det en utav de bästa skräckfilmerna som finns! Det är en av få som faktiskt håller mig på helspänn hela tiden och som kommer med oväntade tvister.

Från Filmens baksida
"Succséförfattaren Mike Enslin, specialiserad på det övernaturliga, bestämmer sig för att undersöka myten om ett fördömt hotellrum i New York. Trotts hotellägerns varningar insisterar Mike på att få tillbringa ett dygn i rum 1408, där en rad mystiska dödsfall ägt rum genom åren. Det tar inte lång stund innan världen vänds upp och ner och han börjar se fruktansvärda saker. Är det bara hjärnspöken, eller har ondskan kommit även för Mike?"

Så om ni känner för att se en riktigt bra skräckfilm såhär på sommarkvällen då skulle iallafall jag råda er att se denna. Finns flera versioner av filmen så om ni redan sett den ena varför inte se den andra också ? ;)



*suck*

Väldigt dött för tillfället! På ganska dåligt humör också så jag ska nog undvika att skriva.
Återkommer senare när humöret är bättre...

......

.............

ASGARV!

Jag: Jag minns när vi gräve över Oskar och Kastade han nedför backen.
Diana: Aahh..
Anton: Var det en av era vänner?

Ahahah.... DAGENS! xD

Såhär går det om man har tråkigt (och en webcam)


Ibland är jag allt bra snygg.. huhh ? ;)

Today

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag ligger här i husvagnen som vanligt. Jag och Anton har fixat med all tvätt och nu slappar vi. jag har ingen lust att slappa men... jaa. får väl se om det händer nå mer ikväll. Efter att vi hade käkat lunch tidigare idag så åkte vi och hälsade på Diana dör också Jocke var. vi satt i gräset och lekte med Armani och Anton visade sina hundskills! x)


Här är den!



Fick ingen fin bild men här ser man iallafall i helhet hur mitt favorit linne ser ut.


Vuxenstatuus!

Hemma från arbetsförmedlingen nu, har fått med mig lite papper och diverse men är nu inskriven på arbetsförmedlingen. Yeyy.. känns ju inte status men ändå! Ska på nå samtal där den 10 aug då jag officiellt är arbetslös.. well.. håll tummarna. Sen åkte jag förbi och hälsade på Frida så vi satt bara poch pratade och uppdaterade oss! Väldigt trevligt!

Nu har jag just käkat lunch och jag och Anton funderar på att åka och bada innan vi far till jävre!
Men först städa! ^^

Later!

Ännu en morgon, ännu en dag.

Nu lät jag allt poetisk vaa ;)
Sitter uppe nu och klockan är bara tio. Jag och Anton (mest jag) har en fixide om att vi ska vända tillbaka på dygnet lite därav dessa tidiga uppdateringar. Självklart så är Anton inte uppe än men det ska vi snart ändra på! :)
Hade idag tänkt få lite nytta gjort..
Jag ska nämnligen åka förbi arbetsförmedlingen :O
Usch.. hör ni så otroligt hemskt äckligt vuxet det låter.. HUVVA!!!



VILL INTE VARA VUXEN!!
Kände att det var passade med en fjortispose. Fingrarna i ansiktet och putande läppar.. hohh.. känns lite bättre nu *Andas ut*

Mörker

Sitter i mörkret och lyssnar på Anton och Jack som spelar.. har nyss spelat med dem men tänkte att dom skulle få ta en man mot man match.. ni vet.. jag är så superskillad ;)
Ska snart gå och fixa den tredje tvättmaskinen för idag. dössidössi!

Snart ska jag väl även försöka hitta mot sängen! ^^
Puss för ikväll så hörs vi imorgon (Ska nämnligen försöka få en massa nytta gjort imorgon, men läs mer om det då!)
Sov gott

Bästa sidan!

Min nya favorit sida på internet är

Bam bam baaaaaam

http://xepisodes.com
  <3

Underbart när man saknar något att göra

Titta vad jag fick av Anton... :)


Yummi... jättegod, Hett tips! ;)

=)

Har flytt jävre nu efter att ha bytt däck på bilen.. JAG HATAR ATT BYTA DÄCK!! -.-
Sitter i Blåsmark med Anton nu och har precis satt igång en tvättmaskin (I knoow, jag är hemmafru)
Så snart är mitt favoritämne i heeela världen! :) :)
Lovar att ni ska få se det senare imorgon kanske då det är tvättat.
menmen.. planer ikväll, jaa.. dator säkert.


JAAA <3<3<3

Lite lycka i tillvaron, mitt favorit linne är tillbaka :D:D:D
Ni ska få se det senare, men det har varit försvunnet i över ett år... *hoppar och stuttsar*

BadDay

Usch.. inte rolig dag inte.
Igår när jag och Anton skulle åka till Byske på kvällen så upptäcker vi att det är punka på bilen... yeyy -.-
Sen så tänkte vi åka till Byske och vara på havsbadet idag men då är det sugit väder... jävla piss skit :(
Inte på gott humor så don't muck me!!


Pirates of the Caribbean



Längtar inte ni också till att få se denna super heta pirat åter igen återövra haven?
Det gör då jag, men väntan kommer bli lång. Filmen beräknas vara klar 2011 så vi trogna fans får bita ihop. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. Tur att Johnny Depp har gått med på att spela Jack Sparrow ännu en gång.  :)


Fobier/Ovanor/Ogillande #4

Denna gång tänkte jag tala om en Ovana/Ogillande.. vet inte villket som beskriver det bäst.
Detta är en ovana dock som Anton stör sig på massor eftersom att han inte alls bryr sig om detta. Men låt oss komma till saken.

Tänk er detta senarium. DU är jättetrött efter en lång dag, din kropp nästan värker av trötthet och du gör dig redo för att sova. Du kryper ner under täcket och då.... Du upptäcker att lakanet inte riktigt sitter som det borde och täcket är fel väg.....

Ni förstår kanske vad jag menar.. usch.. det går inte att sova om det är så. Det känns bara så fel. Likaså att sova utan täcke. Det klarar jag inte av. Det fick jag bevittna när jag var på lan för några månader sen då jag och Anton inte tagit med oss något och tänkte sova på golvet, inte nog med att vi sov på golvet utan vi hade inget täcke.. Ingen sömn den natten inte!

Mitt förslag för att undvika dessa bekymmer:

Proffisionella bäddare åt alla ?

så.. blaha blaha?

Ja.. sitter här nyvaken och jävlig och kan inte komma på en mer kreativ rubrik än sådär. Idag är det iallafall sol, och FÖRHOPPNINGSVIS inte en lådsassol som det var igår som gav mig falska förhoppningar.
Det enda jag hunnit med än så länge är att kasta på mig kläderna... konstigt nog en blommig tröjja... :O:O shit happens

Hörs sen! ^^

Playboy mansion

japp.. nu har mitt The Sims fått en egen Hugh Hefner och hans Playboybrudar ^^
Nu ska bara Playboy Mansion byggas ^^

Klassfest?

Jag och Emma snackade nyss klassfest, kom igen kamrater.. KLASSFEST?!?! :D

Dracula

Ni kanske inte visste om det, men jag är väldigt intresserad av Historia. Det är ett utav mina favorit ämnen och skulle verkligen vilja läsa nån mer kurs i historia.  Hur som helst, jag är ganska säker på att jag är frutansvärt etfer just nu men jag började prata med Fader om Transylvanien, ni vet stället där dracula bodde i sagorna?
Jag undrade om detta sätlle fanns på riktigt och då berättade han att det faktiskt fanns och att Greve Dracula också fanns, dock inte vamyren dracula men det kanske ni fattade ;D
Hur som helst så blev jag väldigt intresserad så jag satte mig och läste på om Vlad III Dracula och om hans otroligt grymhet.

Han blev med tiden ökänd för grymma bestraffningsmetoder: han dömde folk att hudflås, kokas, halshuggas, bländas, strypas, hängas, brännas, rostas, hackas, styckas, strimlas, uppspikas, levande begravas, knivhuggas, bli tvingade att äta upp sina egna kroppsdelar, etc. Han tyckte också om att hugga av näsor, öron, genitalier och lemmar och sedan låta andra dömda äta upp dessa. Hans favoritstraff var dock att spetsa folk på störar, varför han kallas Vlad Ţepeş, "Vlad pålspetsaren", eller på turkiska Kaziglu Bey, vilket betyder "Pålspetsarprinsen". Det var denna teknik han använde 1457, 1459 och 1460 mot transsylvanska tysktalande saxare som han kom i konflikt med.

Läs Hela historien på http://sv.wikipedia.org/wiki/Vlad_III_Dracula Spännande läsning, det vill jag lova!

see.. man lär sig nått nytt varje dag! ibland lär man sig om livet, ibland om blodturstiga grevar ^^

 

 



The Real Greve Dracula!
Blodtörstig villket som
;D

 


ÅÅHH LIVET ÄR SLUUuuT!!

Mamma och Pappa segar med maten.. ska bli grillat och bakpotatis och sånt som jag tycker om och så SEEGAR DOM!!! JAG SVÄÄLTER *tycka synd om*

(Jag vet, Mrs överdrift är bara mitt förnamn!)



Cry baby, Cry

Ny människa! :)



Alla har väl någongång kännt sig som en ny människa efter att ha varit i duschen och få dra på sig nå rena kläder. Just nu har jag ett sådant moment. Nyduschad och fått krypa in i en av mina favorittröjjor med stoooooor krage. Älskar den så mycket att jag har två stycken i olika färger! Underbart! ^^
Etfersom att Anton verkar fullt upptagen i att spela med min bror så ska jag göra detsamma, jag och Jecka ska bli mästare på Wow... tror ni mig inte?
Joo det ska vi.. nångång, men inte ikväll.. ska dock  tvinga henne att spela sims med mig! Bästa spelet ever <3

Gratulerar

Min bror fyller år idag och detta har firats med tårta och ett xbox spel av mig och Anton (som anton är mest sugen på att spela, ironiskt va?) :)
Hursomhelst.. solen skiner villket värmer i ett litet Piteåhjärta som snart ska duscha så som man bara kan duscha på landet. Ni vet, med bikini och en hink vatten och stå ute mitt på gräsmattan och hälla vattnet över sig.. haah.. känner mig som en liten bonnatös då ;D

Jasii.. vi hörs senare! :)

Slappdag

Jag vet att jag ofta säger saker som "Idag har jag inte gjort något alls, bara segat" och dylikt. Men dessa dagar så finns det ju saker som jag gjort men som jag anser att det inte finns någon mening att berätta. Men idag har jag verkligen INTE GJORT NÅTT! på riktigt.

Kort beskrivning på min dag:
- Vaknade vid 11.30
- Satt och gjorde inget till 12.30 då jag väckte Anton
- Låg kvar i sängen och drygade till 14.30
- Åt Frukost/lunch/middag 15.00
- Låg och sov med Anton i soffan till 18.30
- Åkte till stugan
- Åkte till jobbet
  <---------------- ENDA kreativa aktiviteten idag!!

Trotts detta så har det varit en otroligt underbar dag. Bara fåttligga och sovmysa med Anton och bara få rå om han. Ibland blir man lite småkär på nytt tror jag!
Jag Älskar Han! :)


Älsk

Singstar + Asgarv = jobb

Huujeeedamig!
Jag och en utav de boende här på jobbet har sjungit Singstar ikväll.. Och ärligt talat, Du har ALDRIG sjungt singstar om du inte gjort det med någon som har någon form av handikapp. Då finns det en glädje och en energ som du aldrig kan få med någon annan. Jag har haft så fruktansvärt roligt och vi har skrattat och sjungit oss hesa till DigiloDigiley och andra svenska klassiker! Underbar dag på jobbet med andra ord.
Nu sover alla så jag sitter här ensammen och kikar på Grannfejden. Ganska roligt program med människor som verkligen saknar liv... :)

GAAAHASHAHSHAHHAH *vredesutbrott*

Anna: Jag som tycker att jag är uppe läääänge, villken tid är du online ? :D

Ni kan läsa på Annas Blogg om hennes resa i amerika! ^^


Annars... godmorgon alla. Vi hade tänkt ta en tidigt morgon men så blev inte fallet. Jag ska försöka hinna in till arbetsförmedlingen idag, få se om det hinns med. Sen så ska vi nog börja dra oss tillbaka till stugan idag. Bror fyller år imorgon och så vidare så det är  väl kanske bättre att vara där.
Sen så blir det jobb inatt!

Nee.. ska dra upp Anton ur sängen!
Puss

Dålig uppdatering...

...orsak = Liv  ;)
jag och Anton har varit och badat... eller... vi kanske kaaaanske ballade ur i sista sekund men... vi säger att vi badade!

Lovar att uppdatera bättre imorgon!
Puss

varför, VARFÖR??!?

Caroline: Fan vad skönt att höra att det inte är bara jag med sjuka fobier. Hur kommer det sig att du är rädd för fjärilar?



Kära ni... VARFÖR är det äter igen PISSVÄDER ute, okej, det regnar nog inte men molnigt.. det suger!!
Man får ju ingen lust att vistas utomhus då! blaahhaa... give me the sun?

Har just vaknat, var vaken till typ 3 igår så jag har med gott samvete sovit borta halva dan :)
Nu väntar jag på att Anton ska vakna så at vi kan göra nå nytta innan vi ska dra hem igen. Måste städa undan här och fixa med lite ditt och datt! Jag skulle nog behöva hoppa i duschen tror jag.



GE MIG DET FINA VÄDRET!
!

Gookweeel!

Elin: Haha.. så sant! Man borde kanske sattsa på att gifta sig rikt ? ;D



Blaaahhaa ganska seg dag, vi har  inte gjort mycket alls.
Förutom det jävla gräset
Bah! Har inget att skriva.. jag är trött och tråkig!

Ska hjälpa anton med han "fantastiska" personliga brev... ahahahah! xD

Kvinnor ska INTE arbeta

Jävla gräsklippning. Min gentleman *hoost* till pojkvän lät mig ta den sida av huset som hade mest gräs att klippa och mest kullar och backar... fyyfan. Ni ser ju hur rödsvettig jag är xD
Tur att man hade en skjorta som var 5 storlekar för stor typ, luftigt och skönt! :D

Ne, kvinnor ska inte arbeta. Det är bevisat (iallafall nu) att kvinnor är sitt allra fulaste jag just när dom arbetar!
 Ne kvinnor, vi går ut i arbetsstrejk!

Nu ska jag sitta här och njuta medans Anton klipper sin del av gräsmattan.. kanske går ut och stirrar på han en stund... MOAHHAH *Evil laugh*



Fobier/Ovanor/Ogillande #3

Eftersom att jag de två tidigare gångerna jag skrivit om detta har skrivit om ganska skumma saker så tänker jag denna gång skriva om något som är fruktansvärt vanligt. Som MÅNGA människor också är rädda för.



ja, en bild säger väl mer än 1000 ord. Spindlar!
Fågelspindlar må gå an. Men spindlar som liknar den ovan, det är nog de mest äckliga saker som existerar. Ligger nog delad etta med nyckelpiforna. Egentligen så är jag rädd för allt som har lååånga smala ben, usch passa er supermodeller, snart springer jag skrikandes därifrån när ni kommer gående!
Hur denna fobi har uppkommit vet jag egentligen inte. Det har som alltid funnits där. Fast som sakt. Jag är inte ensammen om att vara rädd för spindlar, förståeligt nog.

Klippa gräset.. NEJ TACK!

Anonym som kommenterade tidigare.. som jag har en liten svag aning om att det är Anna Kwinnan Wikström som kontaktar mig från det döda (Dvs USA) : Tyskar som pratar tyska... haha... lite ägd.. men hur ska dom klara sig i usa utan engelska? :O


Åter till gräsklippandet.. Jag och Anton blev ju utkastade från stugan eftersom att Jecka skulle ha sovkompis så då rymdes vi inte.. hrmm.. typiskt! Till råge på allt så skickade fader med gräsklipparen och gav stränga order om att vi måste klippa gräsmattan.. tippey -.-
Vi har inte gjort detta ännu så det måste göras idag.. 50 spänn till den som gör det åt mig!
Vi satt uppe igår och spelade Titan Quest, usch så underbart.. var så längesedan jag spelade detta otroligt roliga spel. Det måste ni prova allesammans.!

Jasi.. nu är Jag och Anton Erbjudna att komma och titta på 4lägenheter denna månad. tre st. 2:or och en 1:a.
Dessa ligger på dessa ställen:
Sjungande Dalen   <------ VILL HA!!
Ursviken
Skellefteåhamn
Anderstorp


Den på sjunga dalen vill jag veeeerkligen ha.. men ja.. vi ska på visningarna och kolla och se vad vi vill ha! ^^ Håll nu tummarna för att vi får nått eget litet place! ^^

Aja puss och kram

Dagen

Såhär gör vi med Dagens planering!

Dagens Planering
:

- Vänta på att Anton kommer hem
- Hämta Antons grejjer i Blåsmark
- Handla
- Åka på Lan hos Nils

Vi gör helt enkelt om den så att den ser ut såhär.

- Åka till Byske och umgås med Anton och Jocke. Sedan ta Anton med mig hem.
- Käka middag hemma och sega
- Packa ihop alla saker och åka till Blåsmark
- Ha Lan jag och Anton + se tv + käka godis och dylikt!

Så blev det.. puss!

Im bad, im bad you know it



Jag var aldrig något fan av michael Jackson. Har knappt hört hans musik. Denna låt är dock riktigt bra så lägger in den som en liten Hyllning eller nått ^^

"Låten börjar inte förrens typ efter 30sek"

Today

Dagens Planering:

- Vänta på att Anton kommer hem
- Hämta Antons grejjer i Blåsmark
- Handla
- Åka på Lan hos Nils

Jao, mest troligt är detta planeringen, jag hoppas att lanet fortfarande blir av! Får väl se när Anton kommer hem :)
Jaosi jaosi!



Im gonna miss you

Dagen D




Anna sitter nu på planet påväg mot New York!
Jag önskar henne all lycka och hon kommer vara saknad nå så förbannat! <3






Har just kommit hem från jobbet! Ska nog lägga mig igen eftersom att Anton verkade inte vela ha min hämtning! aja, han får ta bussen! ^^
PussochKram

Noope folket

Dax att sova, och hoppas att jag inte vaknar upp till den dag jag hoppades aldrig skulle komma =(

Fobier/Ovanor/Ogillande #2

Började ju igår med att berätta om lite fobier som jag har. Jag var ju inne på en grejj som var lite udda igår så jag tänkte att jag ska fortsätta på samma spår idag. Ska berätta om en fobi som jag aldrig någonsin i hela mitt liv hört någon annan som har. Kan ni gissa?

De som är närmast bekanta med mig vet nog direkt vad jag syftade på nu. Jag har i nästan hela mitt liv varit dödligt rädd för nyckelpigor. Jag klarar inte av att titta på  dem utan att springa iväg och skrika som en fjortis som just fått syn på Johan Palm. Underbart äckliga djur!
Nu tänker säkert någon "Men åååhhh.. dom som är så söta".. phfft... det har jag alltid fått höra!

Hur komme sig nu detta då, joo nu ska ni få höra. En gång i tiden så tyckte jag precis som alla andra barn att nyckelpigor var söta och jag gillade att fånga dem och stoppa i en burk, ja ni vet som barn gör. Men på den tiden visste jag inte villken  fruktansvärd onska som lurade under skalet xD
Nemen jag ahde då fångat en nyckelpiga som jag höll i handen och skulle titta riktigt riiiiiktigt nära på, så jag höll den nära nära ögat för att sedan få beskåda det fruktansvärt läskiga när nyckelpigan ska flyga iväg. Kanske ska poängtera att jag inte visste då att nyckelpigor kunde flyga. Om ni sett detta på nära håll så ser ni hur fruktansvärt läskigt det är.
Sen den dagen har jag aldrig kunnat med nyckelpigor. OBEHAGLIGA VARELSER!!!



Titta bara på den. TITTA!!!!!

Trååk

Usch blir ledsen i hjärtat. 10 grader varmt och moln... *snyft*
Blir väl ännu en Inne slappar dag eftersom att det inte är så kul att göra något alls i det kalla vädret!
Jag tänkte agera god flickvän och inte göra något för att försöka väcka Anton. Han ska få sova ändå tills middagen om han nu vill det! Visst är jag snäll? :)
Sååw... vad ska då jag hitta på medans jag väntar på att han ska vakna? tjaaa... ganska sätter mig och spelar lite The sims, det var ett tag sedan. Och nej, jag har inte The sims 3 :( Någon som vill ge det till mig? Gärna Colectors edition? ;)


Fobier/Ovanor/Ogillande #1

Jag har en del fobier, större eller mindre.

En fobi som jag har som jag nyss kunde känna av är att jag är rädd för att vara ensammen på kvällar/nätter. Förut sa jag att jag var mörkrädd, men har på senare tid upptäckt att det inte ritigt stämmer eftersom att jag är rädd att vara ensammen på sommaren under kvällstid trotts att det inte är mörkt. Spelar ingen roll om jag är utomhus eller inomhus x)
Jag vet, jag är lite skumm. Har aldrig hört någon som också känner så. Finns det någon därute?

NÄST SISTA DAN!

Tjollahopp... näst sista arbetsdagen den här veckan! woohoow!
Sen blire soft framöver ett tag *Lycka*
kan ni alla hålla tummarna åt mig att det blir super duper bra väder imorgon så att jag kan fara till Byske havsbad! ^^ Skulle vara lite soft att få komma iväg och njuta på stranden ett tag!

åter till arbetet nu!
Cyaa

Min Sommarlåt

Min absoluta sommarlåt som alltid följer med år ut och år in är ju Gyllene tiders Sommartider



 
Vilken är din Sommarlåt?

godmorgon... på riktigt!

Nu har jag sovit en stund till, men Anton verkanr inte ha sovit klart än...
grrr... han måste vakna snart! Vill ha frukost! ^^

YESS!! solen skiner, trodde det skulle bli en mulen dag idag...

MYys <3

Äntligen hemma från jobbet!
Ska nog gå och sova en stund med Anton tror jag! :)

JobbaaR

Sitter på jobbet och för tillfället är det lugnt och stilla.
Är en aningen trött så jag försöker aktivera mig hela tiden så att jag inte ska somna i soffan eller dylikt. Det vore ju illa! Jassi.. idag har jag och Anton varit in till stan för att köpa en födelsedagspresent till min bror som fyller år nästa vecka. Det blev ett spel till xboxen x)
En typsik present till brorsan. Men ärligt talat så tror jag att det där spelet valdes bara därför att Anton vill prova ;) haha

Nee.. åter till arbetet.. syns imorrn! :)

Ice Age 3

så kung film! ^^
Jag är helt förälskad och skrattade högt och mycket!
Se den!
Mina favoriter <3

Nu var det officiellt....

Jag och Anton är nu sambos... skulle man kunna säga.
Så om ni vill träffa Anton så får ni hälsa på honom i jävre!


Idag har jag varit upptagen heeeela jäävla dan, är helt slut.
Jag slutade jobba kl 8, jag åkte då dirrekt hem och väckte Anton för att sedan åjka till öjebyn - hämta släpet för att sedan genast bege sig till Kåsböle. Som ni kasnke vet så är sträckan mellan Öjebyn och Kåsböle ganska så lång så det tog helvetes lång tid. Och jag var trött som ett as och höll på att somna hela vägen så det fick lov att bli en paus i Byske. Sen packade vi Antons saker och umgicks med folket där innan vi åter igen begav oss hem. Vi han inte göra allt vi skulle göra dock så vi ska avsluta det imorrn!
Sen var det bara att åka dirrekt till jobbet så... här är jag!
Ska gå och sova nu tror jag!

Puss och Kram alla! ^^


RSS 2.0